NEĆE ON NIĐE! Iz Reala tvrde da nemaju nameru da se otarase Jovića: Cela priča o samoizolaciji je prenaduvana!
Luka Jović će dobiti šansu da pokaže da je kvalitet za Real, Foto: EPA/Jesus Diges

Veruju u njega

NEĆE ON NIĐE! Iz Reala tvrde da nemaju nameru da se otarase Jovića: Cela priča o samoizolaciji je prenaduvana!

Iz "kraljevskog kluba" kažu da je mnogo igrača stagniralo sa 22 godine, a da su sa 25 posle bili top klasa

Objavljeno:

Neće Luka Jović nikuda iz Reala tokom predstojećeg leta! To je jasna poruka sa strana madridskog "AS-a", koji je tradicionalno blizak "kraljevskom klubu".

Jedan od listova koji su poslednjih meseci oštro kritikovali srpskog reprezentativca i najavljuvali da su mu dani na "Santijago Bernabeu" odbrojani, posebno zbog kršenja obavezne samoizolacije u Srbiji, sada su okrenuli drugu priču.

Oni sada prenose svoj izvor iz kluba koji tvrdi da "los blankosi" nemaju nameru da prodaju, niti da šalju negde na pozajmicu mladog napadača.

Iz Reala tvrde da Jović nije uradio ništa bez znanja kluba
Iz Reala tvrde da Jović nije uradio ništa bez znanja klubafoto: EPA/Christian Bruna

- Luka je u idealnim godinama da se razvije i kao igrač i kao fudbaler. Potpisao je ugovor do 2025. godine i mi potpuno verujemo u njega. Ništa nije uradio bez znanja kluba i lokalne policije, kojoj je najavljen njegov dolazak. Cela priča je prenaduvana. Što se tiče fudbala, prva godina u Realu nikom nije laka, zbog adaptacije na novu zemlju, kulturu, jezik, ali mi znamo njegov potencijal i niko ga ne dovodi u pitanje - kazao je za "AS" neimenovani izvor iz kluba.

Jovićev učinak jeste mizeran kada se ima u vidu da je plaćen 60 miliona evra, a samo dva gola je postigao. Međutim, njegova minutaža je bila vrlo skromna.

- Možete da napravite ceo spisak igrača koji su stagnirali sa 21-22 godine, a da su sa 25 bili među deset najboljih na svetu. Vreme radi za Luku. Ne možemo da zaboravimo da je postigao 27 golova na 48 utakmica za Ajntraht prošle sezone. To mu niko nije poklonio - dodaje izvor iz Reala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.