NEOČEKIVAN PRELAZNI ROK U HUMSKOJ: Poznato kakav je Partizanov plan za leto, spremna lista pojačanja!
Vazura i Iliev, Foto: Beta/Branislav Božić

VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI

NEOČEKIVAN PRELAZNI ROK U HUMSKOJ: Poznato kakav je Partizanov plan za leto, spremna lista pojačanja!

Ali vrlo verovatno da će biti prilično tih...

Objavljeno: 10:46h

Pandemija koronavirsa je poremetila apsolutno sve sfere društva u svetu, pa je tako na udaru i sport. Mnogi se pitaju kada će prvenstva nastaviti i kada će sve vratiti u normalu, a deluje da će ovakvo stanje najviše uticati na transfere u fudbalu, što donele potvrđuju reči Ivice Ilieva.

Nekadašnji sportski direktor Partizana ističe da crno-bele očekuje prilično tih prelazni rok. Prošlog leta su bili prilično aktivni iz tabora crno-belih, pošto je u Humsku stiglo čak sedam pojačanja. Ovog leta stvari će biti drugačije.

- Sigurno da junsko-avgustovski prelazni rok neće da bude kakav smo očekivali. Mi, osuđeni da živimo od transfera, doživećemo najveći udarac. Nekoliko igrača napravilo je ogroman skok: Sadik, Filip Stevanović, Suma, Zdjelar... Hvala Bogu da je generalni direktor Miloš Vazura uspeo da reši spektakularan prelazak Strahinje Pavlovića u Monako. Ispostavilo se, u minut do 12. Partizan sad od toga živi - rekao je Ilev, koji sada ima savetodavnu ulogu u klubu.

Velikih promena neće biti...

- Neće da ih bude previše, klubovi će do januara da se stisnu. To, ipak, ne znači da neće da ih bude – mnogim igračima ističu ugovori.

foto: Starsport©

Lista pojačanja je spremna, ali videćemo da li će biti potrebe za angažovanje.

- Partizan je, generalno, posle januarskog prelaznog roka, znao kojim igračima će da se okrene na leto, na kojim pozicijama? Šta je problem? Ukoliko nekoliko fudbalera, planiranih za eventuanu prodaju, ne ode u inostranstvo, logično je da ne dovodimo već pripremljene zamene. Sasvim jasno! Ranije, bili bismo u stalnoj žurbi. Sad, uspeli smo da napravimo balans, bar šest meseci pre pijace imamo izdefinisane pikove“.

Teška su vremena, ali Partizan živi kao porodica i drži se zajendo.

- Nema iskakanja ni u kakvom obliku, napravljena je dobra priča, žao mi je što je sve stalo zbog virusa korona. S druge strane, ima šta i da raduje: ako i ne dođe do prodaja, odgovaraće nam da sa istim, ukuponovanim timom, ponovo pojurimo plasman u Evropu. Sad, finansije... Kako će to da izgleda – videćemo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.