EVO KADA ĆE SE NASTAVITI SUPERLIGA SRBIJE: Svi klubovi će imati obavezu da poštuju samo jednu stvar!
162. Večiti derbi, Foto: Starsport©

reč potpredsednika

EVO KADA ĆE SE NASTAVITI SUPERLIGA SRBIJE: Svi klubovi će imati obavezu da poštuju samo jednu stvar!

- Mi smo aposlutno optimisti, ali moramo da budemo strpljivi do kraja da bi došli u situaciju da izađemo na ulicu uopšte - rekao je Pantelić

Objavljeno:

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić je gostujući na televiziji "Prva" otkrio kada bi mogla da se nastavi Superliga Srbije,.

Jedno je sigurno, smatra Pantelić, a to je da će svi mečevi biti odigrani bez prisustva publike.

- Pošto sam stalno u kontaktu sa UEFA i FIFA i ostalim Savezima, mi sada imamo razorazne priče. Imamo situaciju Belgiji gde se neće završiti i ostaće tako kako jeste. Druga prvenstva, gledamo Bundes ligu - oni su spremni da nastave i nastaviće za mesec dana. Da li će to biti 15. maj ili 1. jun, to još ne znam - rekao je Pantelić i dodao:

foto: Beta/Branislav Božić

- Mi ćemo se ponašati u skladu sa odlukama Vlade Srbije. Svi naši klubovi imaju obavezu da se ponašaju u tom skladu. Malo je i konfuzna stvar oko treniranja. FSS je aposlutno u svojstvu Vlade Srbije, treninga nema, kad bude postoijala mogućnost za treninge, Ministartstvo će obavestiti Savez da mogu da treniraju po dvoje, pa da se širi u grupe. Nadamo se da ćemo završti prvenstvo. Mi smo aposlutno optimisti, ali moramo da budemo strpljivi do kraja da bi došli u situaciju da izađemo na ulicu uopšte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.