USRED KORONE FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Totenhem prodaje Harija Kejna za 230 milona evra?
Hari Kejn, Foto: Starsport©

auu!

USRED KORONE FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Totenhem prodaje Harija Kejna za 230 milona evra?

Ovo bi bio najveći transfer u istoriji fudbala

Objavljeno:

Neverovatna vest dolazi iz Engleske.

Kako javlja tamošnji ugledni dnevnik Daily Mail, Totenhem bi jednim potezom mogao dobrano ublažiti svoju finansijsku krizu, tako što će prodati svog kapitena i najboljeg igrača Harija Kejna u Mančester Junajted za basnoslovnih 200 miliona funti, odnosno 230 miliona eura.

Ovime bi se postavio novi rekord po visini transfera, odnosno srušio onaj Nejmara iz 2017. kada je za 222 miliona evra prešao iz Barselona u PSŽ. No malo ko očekuje da bi se ovakvo nešto dogodilo u razdoblju kad se očekuje možda najveća ekonomska kriza u istoriji moderne civilizacije, a koje će se preslikati i na sport.

Klub s Old Traforda odavno je zainteresiran za jednog od najboljih napadača sveta, ali do sada Spursi nisu bili previše zaniteresovani.

Sad su se karte okrenule te bi za ovaj iznos Daniel Levi bio voljan prodati Kejna. Nesumnjivo je da bi gubitak igrača, koji je postao zaštitno lice kako kluba sa severa Londona, tako i reprezentacije Engleske kao Zlatna kopačka sa zadnjeg Svetskog prvenstva, ali teška vremena zahtevaju teške odluke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.