BILA JE TO ODLUKA JEDNOG ČOVEKA: Smena Radomira Antića je najveća greška u novijoj istoriji FSS-a!
Radomir Antić, Foto: Starsport©

da je sreće, da je ostao duže

BILA JE TO ODLUKA JEDNOG ČOVEKA: Smena Radomira Antića je najveća greška u novijoj istoriji FSS-a!

- Zato je otišao kao šampion - napisao je Poledica na svom Tviter nalogu

Objavljeno: 16:22h

Malo ko je uspeo da stvorni taj famozni "kult" fudbalske reprezentacije Srbije, a čovek koji je to možda i najbolje uradio od svih selektora nas je napustio ovog aprila u svojoj 72. godini.

Radomir Antić je neko ko je celoj srpskoj javnosti osto u prelepom sećanju, zbog toga što je njegova reprezentacija odisala timskim duhom i zajedništvo, što nakon toga skoro nikada više nismo videli. Veliki je Mister stučnjak, ali, kako kažu mnogi, još veći je čovek.

Bivši fubaler, a sada predsednik Sindikata fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica prokeomentarisao je odlazak Antića sa klupe nacionalne selekcije posle Svetskog prvenstva. Umesto Antića na klupu Srbije je doveden Vladimir Petrović Pižon.

- Smena Radomira Antića sa mesta selektora Srbije bila je najveća greška u novijoj istoriji FSS i bila je odluka jednog čoveka. Antićeva čast, poštenje i principi treba svima da budu putokaz, da shvatimo da ako nemamo stav da smo osuđeni na propast. Zato je otišao kao šampion - napisao je Poledica na svom Tviter nalogu.

BONUS VIDEO:

(Esporeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.