RODIĆ UNIŠTIO VAN LA PARU ZA SVA VREMENA: Osuo je rafal po Holanđaninu i restartovao ga na fabrička podešavanja!
Van la Para i Milan Rodić, Foto: Starsport©

radžive, šta ti je to trebalo?

RODIĆ UNIŠTIO VAN LA PARU ZA SVA VREMENA: Osuo je rafal po Holanđaninu i restartovao ga na fabrička podešavanja!

- Iz njegove naučene lekcije mi ćemo da izvučemo mnogo više pouka nego on

Objavljeno:

Radživ van la Para je jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde prethodnih decenija i na radost svih koji vole crveno-bele saradnja sa njim je okonačana.

Holanđanin je posle toga objavom na Instagramu o "lošem iskustvu" u Beogradu iznervirao mnoge, a jedan čovek to nije mogao to da mu prećuti - Milan Rodić!

On je u razgovoru za "Mozzartsport" osuo rafalnu paljbu po Van la Pari.

- Znate i sami da se vrlo retko oglašavam u medijima i da najviše volim da pričam na terenu. Ali ovoga puta sam osetio potrebu da kažem par rečenica, i da se obratim zvezdaškoj javnosti. Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa Van La Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. A iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspe - priča levi bek i nastavlja sa rafalom:

- Iz njegove naučene lekcije mi ćemo da izvučemo mnogo više pouka nego on. Mi smo ti koji su ginuli, borili se iza ove tri godine napravili nezabeležene rezultate. On je morao da bude srećan što je deo naše svlačionice. Umesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu... Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću. „Želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Želim mu da mu novi klub ponovo ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Mada nešto nisam siguran da će uspeti u tome Tek će onda da shvati gde je bio u kakvu je privilegiju imao - rekao je Rodić.

Bonus video:

(espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.