Orlovi prvo kod Noleta na klopu, pa onda na megdan Rusima!
Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Gosti najboljeg tenisera

Orlovi prvo kod Noleta na klopu, pa onda na megdan Rusima!

Srpski reprezentativci će tokom boravka u Monaku biti gosti prvog reketa planete u njegovom restoranu, a on će im se obratiti putem video linka
Objavljeno:

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je utakmica protiv Rusije generalna proba pred početak kvalifikacija i da će biti posebno važna zbog samopouzdanja, za koje je rekao da se polako vraća u reprezentaciju. - Sve će nam biti značajno protiv Rusije, to je za nas generalna proba za Irsku. Od igrača ću zahtevati da daju sve što imaju. Težak je period, kraj duge sezone, ali osećam da je koncentracija tu, da momci hoće da naprave rezultat, koji nam je važan za samopouzdanje, koje smo polako vratili - rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Monaku.

foto: Fonet
Ekipa će u subotu u Monte Karlu večerati u restoranu najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, na njegov poziv. - Počastvovani smo da nas je zvao najbolji sportista Srbije svih vremena - istakao je selektor Muslin. Najbolji teniser sveta je na Rolan Garosu, ali će se preko video linka uključiti iz Pariza i pozdraviti reprezentativce Srbije.

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

foto: Fonet

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.