LETO, PA ŠTA? SVI IMAJU REFLEKTORE: Direktor Superlige ima plan kada bi moglo da se nastavi prvenstvo!
Foto: Filip Plavčić

interesantna izjava

LETO, PA ŠTA? SVI IMAJU REFLEKTORE: Direktor Superlige ima plan kada bi moglo da se nastavi prvenstvo!

- U kontaktu smo sa Udruženjem evropskih klubova, koje je nedavno organizovalo video konferenciju

Objavljeno:

Pandemija koronavirusa zaustavila je fudbalska takmičenja širom sveta, ali je UEFA sugerisala da ona moraju biti nastavljena kada se budu stekli optimalni uslovi.

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović je u izjavi za MaxBet sport naglasio da sezona nije završena i da će se prvenstvo završiti na terenu

- U kontaktu smo sa Udruženjem evropskih klubova, koje je nedavno organizovalo video konferenciju. Ovo udruženje sugeriše ligama kako da se ponašaju. Pre svega – prekid sezone nije opcija. I UEFA je sugerisala da se završe sva takmičenja u Evropi, dakle da ne bude prekida - rekao je Bulatović za MaxBet sport.

foto: Saša Pavlić Koky

Međutim, datum nastavka prvenstva je pod velikim znakom pitanja i ne postoje ni indicije kada bi moglo da dođe do nastavka takmičenja.

- Za sada nema. U kontaktima smo sa naša dva ministarstva, zdravlja i unutrašnjih poslova. Ponašaćemo se ou skladu sa onim što nam budu saopštili. Od njih, dakle, očekujemo smernice. Moram, međutim, da izrazim lični stav – mislim da će ova pauza da traje duže nego što bismo mi hteli. Daj Bože da nisam u pravu. Moja želja je da to bude za mesec, mesec i po dana. Dakle, sredinom maja, ili početkom juna. Jeste, ulazimo u letnji period, ali svi naši klubovi imaju reflektore, pa visoka temperatura tokom dana ne bi predstavljala problem - dodao je Vladimir Bulatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.