TELEFON MI JE ISPAO IZ RUKU KADA SAM ČUO DA JE UMRO: Krasić i Jovanović otkrili kako su saznali za smrt Antića!
Foto: Profimedia

tragedija

TELEFON MI JE ISPAO IZ RUKU KADA SAM ČUO DA JE UMRO: Krasić i Jovanović otkrili kako su saznali za smrt Antića!

Fudbal je izgubio velikog stručnjaka i čoveka

Objavljeno: 09.04.2020. 11:24h
  • 154

Radomir Antić je preminuo u ponedeljak u Madridu.

Njegova smrt posebno je pogodila i nekadašnje reprezentativce Srbije, Miloša Krasića i Milana Jovanovića.

- Javio mi je kum, Miloš Krasić. Nisam mu verovao. Zaledio sam se. Sekund kasnije nazvao me je Marko Pantelić. Znao sam da je, nažalost, ipak, istina. Još sam u šoku, čuo sam se sa njima tog dana u više navrata - rekao je Milan Jovanović.

Dodao je i da je Antićev rad sa njim bio pečat njegove karijere.

- To je bio period koji je dao pečat mojoj i karijeri ostalih mojih saigrača. Imali smo sreću da nas Antić uči fudbalu i životu, moralu, sportskoj kulturi, odnosu, da menjamo mentalitet... Kod njega smo u pravoj formi saznali šta je to tim. Bio je pedagog, učitelj, stručnjak i, najvažnije, čovek. Uneo je atmosferu i samopouzdanje. Malo je par rečenica da se temeljno opiše profesionalna saradnja i prijateljstvo koje je trajalo više od decenije. Ono što je indikativno kada je u pitanju Antić, to je da svi sa kojima je sarađivao, iz svih mogućih branši, dele iste uspomene, iste impresije kada je reč o njegovom sportskom delu i njegovoj ličnosti - rekao je Jovanović za "Novosti".

foto: Profimedia

Javio se i Miloš Krasić.

- Kada sam na telefonu video vest sa interneta, sve mi je ispalo iz ruku. Odmah sam pozvao kuma, ali mi Lane nije verovao da je preminuo šef. U tom trenutku, verovatno nije mogao da prihvati to - priča Krasić i potvrđuje da se nekoliko meseci nisu čuli sa Antićem i da nisu znali da je u bolnici. - Lane je pre neki dan pozvao Mistera da čuje kako je u ovo vreme pandemije virusa korona, ali bez odgovora sa druge strane. Nismo znali da je bolestan. Zaista sam u šoku. Mnogo mi je žao - rekao je Krasić.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media