TURCI RAZAPINJU LJAJIĆA: Posle ovog poteza ništa više neće biti isto u karijeri Srbina!
Adem Ljajičć, Foto: AP

traži svoj novac

TURCI RAZAPINJU LJAJIĆA: Posle ovog poteza ništa više neće biti isto u karijeri Srbina!

U sukobu je sa klubom i medijima zbog toga što je odbio smanjenje plate

Objavljeno:

Adem Ljajić i Mohamed Elneni poručili upravi Bešiktaša da ne žele da razgovaraju o smanjenju zarada dok ne dobiju zaostale plate, novinari ih optužili da su sebični i pohlepni

Mediji u Turskoj obrušili su se na srpskog reprezentativca Adema Ljajića jer odbio predlog Bešiktaša da mu plata bude smanjena zbog krize izazvane epidemijom koronavirusa!

Klub iz Istanbula zatražio je od igrača da pristanu na smanjenje zarada, međutim Ljajić i defanzivni vezista Mohamed Elneni poručili su da im se najpre isplati ono što im se duguje za prethodna četiri meseca, pa će tek onda biti spremni da razgovaraju o smanjenju plate.

foto: EPA/ Jakub Galvak

Klubovi i igrači širom sveta imaju važnu ulogu u novonastaloj situaciji sa koronavirusom. Uradićemo sve što je potrebno. Međutim, najpre nam platite potraživanja iz prethodnog perioda. Nakon toga, razgovaraćemo o uslovima smanjenja plata - poručila su dvojica prvotimaca Bešiktaša.

Kad je ova informacija dospela u javnost, turski novinari su jedva dočekali da razapnu dvojicu fudbalera, optužujući ih da su sebični i pohlepni. U Turskoj je fudbal zbog korone zaustavljen, pa samim tim nema prihoda od ulaznica ni od TV prava. Takođe, neki sponzori u ovom periodu isplaćuju manje novca jer je i njih pogodila kriza i klub je morao da reaguje kako bi što bezbolnije prevazišao težak period.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.