VELJKO PAUNOVIĆ O MOĆNOM RADOMIRU: Gledamo više utakmica odjednom, a Mister iz fotelje objašnjava svaki detalj!
Veljko Paunović sa Radomirom Antićem, Foto: Printscreen/Instagram/veljko_paunovic

bili su veliki prijatelji

VELJKO PAUNOVIĆ O MOĆNOM RADOMIRU: Gledamo više utakmica odjednom, a Mister iz fotelje objašnjava svaki detalj!

Od njega je današnji perspektivni trener učio svoje prve trenerske lekcije

Objavljeno: 10:02h

Ko je i šta je Radomir Antić najbolje nas je podsetio Veljko Paunović, koga mnogi i smatraju naslednikom velikog Mistera.

Trener koji je doneo najveći uspeh srpskom fudbalu kada je sa "Orlićima" osvojio Mundijalito 2015. godine, imao je tu sreću i čast da svoje prve trenerske lekcije dobije baš od Radomira Antića.

Bilo je to u vreme kada je bio član Atletiko Madrida, a Antić sedeo na klupi slavnog španskog tima koga je samo koju godinu ranije odveo do "duple krune".

- Nemam reči da opišem moj odnos sa Radomirom i koliko sam naučio od njega kao igrač, sada kao trener, i najvažnije kao ličnost. Ništa neće moći da ispuni prazninu koju osećam Misterovim odlaskom, ali uvek ću se rado sećati dana kada smo zajedno sedeli kod njega kući sa njegovom suprugom Verom i njihovom divnom porodicom, gledali fudbal zajedno, po nekoliko utakmica odjednom na više ekrana, i kako je Mister iz svoje fotelje koristio svaku priliku da nas uputi na neki detalj situaciju ili ideju - počeo je svoju priču o Antiću Veljko Paunović.

- Obožavao je fudbal i ljude, i uvek bio srdačan i nesebično delio svoju popularnost sa svakim ko bi mu prišao za sliku, autogram, ili trenerski savet. Uvek ću pamtiti njegov moćni stav kako na terenu tako i van njega, kao i njegov karakteristični, iskren, otvoren i veseo osmeh, baš onakav kakav je moj Mister uvek bio. Zauvek ćeš biti u našim srcima.

Na kraju se oprostio od njega, zahvalio mu na svemu i izrazio saučešće porodici.

- Hvala vam što ste čuvali mene i moju familiju. Nedostajaćeš nam Mister - rekao je Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.