Posle 3 sata pregovora Kokeza i Tole uspeli da pomire zaraćene strane u Partizanu!
Foto: Dado Đilas

Formira se radna grupa

Posle 3 sata pregovora Kokeza i Tole uspeli da pomire zaraćene strane u Partizanu!

Posle sastanka u Staroj Pazovi došlo je do dogovora da se formira Radna grupa sa Bjekovićem i Jovičićem na čelu
Objavljeno: 18:08h

Izgleda da se smirila situacija u Partizanu posle intervencije Fudbalskog saveza Srbije. Kako je objavljeno na sajtu FSS-a, u Staroj Pazovi je uspešno obavljen sastanak aktuelne vlasti u Humskoj i opozicije uz posredstvo prvog čoveka srpskog fudbala, Slaviše Kokeze i počasnog predsednika FSS-a, Tomislava Karadžića povodom predstojeće Izborne skupštine u Partizanu.

foto: Dado Đilas
Na sastanku je došlo do dogovora da se formira zajednička Radna grupa koja će pripremiti sve pravne i organizacione pretpostavke da se Skupština održi, a njome će predsedavati Mile Jovičić i Nenad Bjeković.
foto: Dado Đilas
- Nakon tročasovnog sastanka, koji je protekao u konstruktivnoj atmosferi i želji svih da se aktuelna situacija prevaziđe na najbolji mogući način, zaključeno je da se u FK Partizan formira radna grupa, koja bi u narednim danima pripremila sve pravne i organizacione pretpostavke za regularno održavanje Skupštine kluba, koja bi se održala okvirno do 24.06.2016.godine - piše u saopštenju FSS-a.
foto: Fonet/aleksandar Koković
Pored pomenute dvojice, Radnu grupu će činiti: Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević, a prema Statutu FK i JSD Partizan sastav će morati da bude verifikovan od strane JSD Partizan. - Važno je napomenuti da su svi učesnici sastanka pokazali visok stepen odgovornosti i razumevanja za sva otvorena pitanja, kao i želju da se situacija i atmosfera u FK Partizan promeni nabolje, čime bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba i time na odgovarajući način izvršile pripreme za sledeću takmičarsku sezonu. Izborna skupština u Partizanu bi trebalo da bude održana najkasnije do 24. juna. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.