'ALO LUKA, OVDE ZIDAN! Trener Reala u petak pozvao Jovića, a ovo je bila tema razgovora!
Zinedin Zidan je pozvao Luku Jovića, Foto: Profimedia

O čemu li su pričali

'ALO LUKA, OVDE ZIDAN! Trener Reala u petak pozvao Jovića, a ovo je bila tema razgovora!

Francuski stručnjak je posle tri nedelje stupio u direktan kontakt sa igračima

Objavljeno:

Zinedin Zidan je odlučio da posle tri nedelje organizuje druženje sa igračima u ovim nepovoljnim okolnostima, pa je to učinio putem konferencijskog poziva.

Trener Real Madrida je posle tri nedelje od kako su igrači "raspušteni" zbog pandemije koronavirusa odlučio da porazgovara s njima oči u oči, pa je u petak organizovan video poziv sa svima njima, a među pozvanima je bio i Luka Jović.

Nije u pitanju bio nikakav razgovor oko budućnosti i planova koji se prave, niti reč o nekakvim taktikama, već je Francuz pre svega želeo da vidi kako igrači podnose celu situaciju, ali i da radi malo na osnaživanju timskog duha i jedinstva igrača i van terena, što mu je glavni cilj.

Zinedin Zidan je pričao sa igračima o celoj situaciji
Zinedin Zidan je pričao sa igračima o celoj situacijifoto: Profimedia

Prethodnih nedelja je bio u kontaktu s njima preko kondicionog trenera Gregorija Dupona, ali ovog puta je želeo da ima privatan razgovor sa njima.

Među pozvanima je bio i Luka Jović koji se nalazi u naređenom kućnom karantinu koji je bio prekršio po dolasku iz Španije zbog čega se našao na udaru svetske javnosti, pa sada nigde ne izlazi iz kuće i vreme provodi sa trudnom devojkom Sofijom Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.