FUDBALER PARTIZANA MEĐU SPORTISTIMA SA NAJGORIM TETOVAŽAMA: Tako je grozna! Društvo mu prave Bekam, Brozović...
Uroš Vitas se našao na listi sportista sa najružnijom tetovažom u izboru "Sana", Foto: Starsport©

Englezi izabrali

FUDBALER PARTIZANA MEĐU SPORTISTIMA SA NAJGORIM TETOVAŽAMA: Tako je grozna! Društvo mu prave Bekam, Brozović...

Britanci su rešili da prikupe na jednom mestu sportiste koji nisu napravili pravi izbor kakvim crtežom će ukrasiti svoje telo

Objavljeno:

Sportisti vole da ukrašavaju svoje telo tetovažama, neki ih imaju čak toliko da jedva da im se vidi koža.

Isto tako kao što postoje vrhunske tetovaže koje su oduševile javnost, tako postoje i one koje deluju ružno ili su "pogrešne" i zbog kojih im se mnogi smeju.

Britanski tabloid "San" napravio je listu sportista sa najgorim i najružnijim tetovažama, a visoko mesto na njoj zauzeo je jedan srpski fudbaler.

Derlis Ajala - Paragvajski atletičar je hteo da zauvek ima sećanje na učešće na Olimpijskim igrama na koje se kvalifikovao, pa je istetovirao logo OI Tokio 2020.

Ovo bi bilo okej, da nisu zbog koronavirusa Igre pomerene za 2021. godinu.

Uroš Vitas - Fudbaler Partizana ima na torzo istetovirano lice svoje supruge Snežane, međutim, Englezima to "izgleda grozno", piše "San".

Dejvid Bekam ima ogroman broj tetovaža, one su jedan od njegovih zaštitnih znakova, ali u njegovoj domovini smatraju da su mu najružnije one na glavi.

Marselo Brozović - I hrvatski fudbaler se našao na ovoj listi zbog istetoviranog neobičnog "smajlija" na ruci.

- Ne samo da je svoj zaštitni znak istetovirao na neobičnom mestu nego je u rodnoj zemlji otvorio i kafić pod imenom Epic Brozo - pišu Englezi.

Nikolas Otamendi - Argentinski fudbaler je veliki fan brojnih popularnih serija, pa je zbog toga cela svoja leđa istetovirao likovima iz njih. Centralno mesto zauzima Volter Vajt iz "Brejking bed", zatim je tu i Tomas Šelbi iz "Piki blajndersa", te Ragnar Lotbrok iz "Vikinga".

Eljero Elia - Holandski fudbaler je hteo da tetovažom ovekoveči ljubav prema voljenom klubu u kome je ponikao, ali mu umesto "Fejenord" piše "Fenenord". Loš tatu majstor.

Dele Ali - Igrač Totenhema je istetovirao lik Bambama iz crtanog filma "Flinstons", a razlog za to jeste što on upravo nosi taj nadimak jer mu je pravo ime Bamidele.

Ektor Beljerin - Bek Arsenala se našao na ovoj listi jer ima na butini istetovirano "two" (broj dva na engleskom). Problem je što nije istetovirao broj koji nosi, već ga je napisao slovima.

Erik Lamela - Argentinca su prozvali zbog istetoviranog lika psa na butini, a Englezima se nije dopao deo tela na kome je odlučio da istetovira svog ljubimca.

Artur Boruc - Nekadašnji poljski golman ima možda najružniju i nejneshvaćeniju tetovažu koji je nacrtao majmuna okrenut leđima koji pokazuje svoju zadnjicu i to tako da pupak predstavlja analni otvor.

Pored svih ovih igrača svoje mesto na listi su zauzeli i Danijele de Rosi, Rikardo Kvarežma, Marko Arnautović, Amato Ćićireti, Nil Rejndžer...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.