9 MESECI SE ČEKALO NA OVO: Objavljeni rezultati istrage Rejesove pogibije
Hoze Antonio Rejes, Foto: EPA/Alberto Martin

istina

9 MESECI SE ČEKALO NA OVO: Objavljeni rezultati istrage Rejesove pogibije

Auto je gotovo potpuno izgoreo, a od ostataka i dalje podilazi jeza, a kada se vidi na snimku koji je procureo

Objavljeno:

Prošlo je devet meseci i jedan dan od kada nas je prebrzo napustio veliki napadač.

Hoze Antonio Rejes je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1. juna 2019. godine na dan finala Lige šampiona u saobraćajnoj nesreći na putu iz Sevilje pred Uteri nakon što je izgubio kontrolu nad automobilom, a onda sleteo sa puta.

Auto je gotovo potpuno izgoreo, a od ostataka i dalje podilazi jeza, a kada se vidi na snimku koji je procureo... Supruga Noelija se na dirljiv način oprostila od Antonija i to je mnoge nateralo da plaču sa njom.

Čekalo se devet meseci da španska policija okonča istragu (nakon prvog policijskog izveštaja), a utvrđeno je da je do nesreće došlo zbog prekoračenja brzine i pucanja gume na relativno novom Mercedesu S 5050.

Rejes je u trenutku kada je izgubio kontrolu vozio brzinom od 187 kilometara na čas. Nakon što je guma pukla Rejes gubi kontrolu i završava van puta. On i prijatelj Džonatan poginuli su na licu mesta, a Sevilja se na dirljiv način oprostila od svog heroja. Jedini preživeli bio je Manuel Kalderon, koji je dobio teške opekotine dok je pokušavao da izvuče prijatelje iz vatre.

Španski mediji su saznali da je auto samo nekoliko dana ranije bio na popravci kod automehaničara, ali nije utvrđeno da je nešto loše urađeno.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.