ON JE BIO KLJUČAN IGRAČ VLADANA MILOJEVIĆA: Pešić otkrio ko je bio Zvezdin X faktor u istorijskom uspehu!
Aleksandar Pešić, Foto: Starsport©

strašna generacija

ON JE BIO KLJUČAN IGRAČ VLADANA MILOJEVIĆA: Pešić otkrio ko je bio Zvezdin X faktor u istorijskom uspehu!

- Imala je i ekstremne zvezdaše koji su dizali atmosferu u svlačionici - rekao je Šilja

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić u razgovoru za Mozzart Sport otkrio je značaj Nenada Krstičića za uspehe crveno-belih.

Popularni Šilja nastupa za korejski Seul, a pre nekoliko dana vest da je uplatio 50 hiljada evra za pomoć Srbiji u borbi protiv koronavirusa oduševila je celokupnu domaću javnost.

Genarcija koju je činio Pešić ostaće upamćena u istoriji Crvene zvezde po tome što je vratila crveno-bele na evropsku mapu fudbala.

- Jesam davao golove, Nemanja Radonjić je pravio čuda, ali po meni ključni igrač bio je Nenad Krstičić. Kad su on i Branko Jovičić bili ispred odbrane, znalo se da neće biti problema. Ne mogu da nas poredim sa nekim legendarnim generacijama, ali mislim da je ta naša bila jedna od najboljih u poslednjih mnogo godina. Kako smo se samo skupljali tokom priprema, a na kraju je ta ekipa imala sve. Imala je i ekstremne zvezdaše koji su dizali atmosferu u svlačionici - rekao je Pešić i dodao:

foto: Starsport©

Mi smo pre toga bili nekako izgubljeni po svetu, karijere su nam bile u padu, a na kraju smo napravili nešto tako značajno. Mi smo pomogli Zvezdi, a ona je pomogla nama. Naravno, stalno sam u kontaktu sa mnogima od njih. Imamo grupu na WhatsApp-u, tu su Savke, Stojković, Gobelja, Adža, Bakula, Radonja, Čaušić...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.