OVDE LEŠEVE ODVOZE U KAMIONIMA, A UEFA RAZMIŠLJA O PARAMA: Mogli biste da nam pošaljete respiratore!
Foto: Profimedia

izneo stav

OVDE LEŠEVE ODVOZE U KAMIONIMA, A UEFA RAZMIŠLJA O PARAMA: Mogli biste da nam pošaljete respiratore!

- Razmišljaju samo o svojim ekonomskim interesima i evroptakmičenjima - besan je Čelino

Objavljeno:

Predsednik italijanske Breše Masimo Čelino veoma je ljut na Evropsku kuću fudbala, koju je nazvao "arogantnom i neodgovornom".

Kontroverznom gazdi poslednjeplasiranog tima Serije A smatra da Uefa razmišlja samo o svojim ekonomskim interesima.

- Moj stav je zasnovan na dva osnova. Prvi je poštovanje prema zdravstvenom sistemu, a drugi je bezbednost fudbalskog sistema. Ovu sezonu smo već izgubili, a sad rizikujemo da upropastimo i sledeću. Kako će klubovi da naprave budžete za narednu sezonu ako se ova ne završi do 30. juna? Šta ćemo sa ugovorima? Uefa je arogantna i neodgovorna. Razmišljaju samo o svojim ekonomskim interesima i evroptakmičenjima - besan je Čelino u intervjuu za Gazetu delo Sport.

Nastavio je u istom dahu.

-Teraju nas da igramo utakmice na svaka dva dana? Je l možda onda Uefa da učini da dan ima 72 sata? Ili bar nešto korisno da uradi? Možda da nam pošalje respiratore u Brešu? Bili bismo zahvalni... Ovde leševe odvoze kamionima, u centru smo epidemije.

Ne interesuje ga što bi njegov tim mogao da ispadne, a smatra da je nastavak sezone čisto ludilo.

- Baš me briga ako ispadnemo. Zaslužili smo to i delom je to i moja odgovornost. Govorim uopšteno. Sad želimo da produžimo sezonu. Da bismo to uradili moramo da promenimo sva nacionalna i međunarodna pravila: ugovore igrača, finansijske knjige, rokove kod banaka, prelazni rok, pripreme, početak nove sezone... Potpuni haos! Zbog čega? Po meni, nastavak sezone je čisto ludilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.