JUVENTUS NE ŽELI TITULU, A LACIO TVRDI DA STARA DAMA SVE MINIRA: Ko je lud u drami Serije A nastaloj zbog korone?
Lacio - Juve, Sergej vs Kosta, Foto: Reuters

ČUDNA SITUACIJA

JUVENTUS NE ŽELI TITULU, A LACIO TVRDI DA STARA DAMA SVE MINIRA: Ko je lud u drami Serije A nastaloj zbog korone?

Iz Lacijja sa druge strane tvrde da Juventus i Inter miniraju nastavak prvenstva jer su pustili strance, jer žele da spreče drugoplasirani tim iz Rima da osvoji titulu posle tačno 20 godina

Objavljeno:

U svim zemljama sveta trenutno se mozga oko toga kako će biti završena fudbalska, ali i sva ostala prvenstva, pa tako i u Italiji. Tema ovog teksta je Serija A, tačnije, kako će izgledati tabela tog prvenstva ukoliko se ne steknu uslovi da počne sa igranjem do kraja juna, početka jula najkasnije.

Jedna od opcija je da se prvenstvo završi prema sadašnjem stanju na tabeli, odnosno da Juventus bude prvak, a Lacio, Inter i Atalanta uđu u Ligu šampiona.

To bi izazvalo mnogo povučenih pitanja, možda bi završilo i na sudovima, ali iz Juventusa su već poručili da oni ne žele titulu za zelenim stolom (poput one Interove iz 2006. posle Kalčopolija), i da nema potrebe da se titula dodeljuje bilo kome.

Juventus
Juventus foto: EPA/Alessandro DI Marco

Iz Lacijja sa druge strane tvrde da Juventus i Inter miniraju nastavak prvenstva jer su pustili strance, jer žele da spreče drugoplasirani tim iz Rima da osvoji titulu posle tačno 20 godina.

Lotito tvrdi da bi uz obaveze u Evropi Juventusu bilo teško da sačuva prvo mesto. Vlasnici Juventusa čak Lotita zovu "epidemiolog", a samo tri ili četiri direktno zainteresovana kluba su na strani Rimljana. Napoli, Kaljari i Frozinone su jedini koji žele da nastave sezonu, dok su ostali ipak na strani zdravog razuma i zdravlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.