UHAPŠENA ZVEZDA PREMIJER LIGE: Molio ljude da ostanu kod kuće, a on vozio auto u kućnim papučama na kućnu žurku!
Džek Griliš je uhapšen pri povratku sa kućne žurke, Foto: EPA/Peter Powell

dečko, primeni sopstveni savet

UHAPŠENA ZVEZDA PREMIJER LIGE: Molio ljude da ostanu kod kuće, a on vozio auto u kućnim papučama na kućnu žurku!

Prilikom vraćanja kući je izazvao incident

Objavljeno:

Nova zvezda Premijer lige Džek Griliš je uhapšen zbog incidenta na ulicama Birmingema i to u vreme kada je proglašen karantin.

Napadač Aston Vile ne samo da je prekršio naredbe i propise britanske Vlade da ljudi ne izlaze na ulicu bez preke potrebe i ne okupljaju se, već je otišao na kućnu žurku posle koje je izazvao udes.

On je kućnim papučama vozio automobil i na putu do kuće je udario dva parkirana automobila.

- Pozvani smo u Votersajd, Dikens Hit, nešto pre 10 sati da bismo objavili da je beli Randž Rover uleteo u dva parkirana automobila na ulici. Vozač je ostavio sve detalje na licu mesta, pre nego što je nastavio peške, a o njemu će u dogledno vreme razgovarati policija. Na parkiranim vozilima je načinjena manja šteta - rečeno je iz birmingemske policije koja je pokrenula istragu.

Interesantno je da je Griliš samo dan ranije postavio snimak na društvenim mrežama u kome je zvao ljude da se ponašaju odgovorno i da ostanu u svojim kućama.

- Da biste spasili živote, morate ostati kod kuće. Izađite iz kuće samo da biste kupili hranu, kupili lekove ili vežbali i uvek se setite da ostanete razmaknuti najmanje dva metra. Ovo je hitno, zaštitite se, ostanite kod kuće, spasite živote - poručio je tom prilikom Griliš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.