IGRAČI BARSE KONAČNO PRISTALI! Mesi otkrio: Pristali sm na smanjenje od 70 odsto zbog zaposlenih u klubu!
Leo Mesi, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

NAPOKON

IGRAČI BARSE KONAČNO PRISTALI! Mesi otkrio: Pristali sm na smanjenje od 70 odsto zbog zaposlenih u klubu!

Malo im je previše vremena trebalo da se odluče na ovaj "humani" gest

Objavljeno:

Leo Mesi je obavestio jabvnost da su fudbaleri Barselone usled situacije izazvane pandemijom koronavirusa pristali na smanjenje plate od 70 odsto

Kapiten aktuelnog šampiona Španije je objavio na društvenim mrežama da je postignut dogovor oko smanjenja plate, kako bi ostali radnici u klubu dobijali punu zaradu.

- Kao prvo, mi smo uvijek bili spremni da se odreknemo plata, jer razumemo situaciju i prvi smo koji će pomoći klubu. Mnogo toga smo radili ranije na sopstvenu inicijativu, nekada smo to radili kada je bilo potrebno. Sporazum je odlagan nekoliko dana samo zbog toga da bismo pronašli model kako da pomognemo klubu i radnicima u klubu u ovim teškim vremenima. Pored toga što smo bez problema pristali na smanjenje plata od 70 posto, daćemo sve što je potrebno da bi zaposleni u klubu primali punu zaradu dok traje ova situacija - naveo je Mesi na Instagramu.

Inače, predsednik Barsinog najljućeg rivala Florentino Perez je obelodanio da igrači Reala nemaju potrebe da se odriču plata, jer novca u kasi ima sasvim dovoljno da se preživi ovaj nezgodni period.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.