SUPERLIGAŠ OSTAO BEZ GLAVNOG FINANSIJERA: Marko Mišković se povukao iz srpskog fudbala!
Marko Mišković više nije predsednik Napretka, Foto: Zorana Jevtić

podneo ostavku

SUPERLIGAŠ OSTAO BEZ GLAVNOG FINANSIJERA: Marko Mišković se povukao iz srpskog fudbala!

Objasnio je da sebe smatra glavnim odgovornim za lošu sezonu

Objavljeno:

Predsednik Napretka iz Krušševca Marko Miššković podneo je ostavku posle osam godina na toj funkciji.

Sin vlasnika kompanije Delta Miroslava Mišškovića, u poslednje vreme nije mogao u potpunosti da se posveti obavezama, pa, kako je naveo, preuzima potpunu odgovornost za lošu sezonu.

- Veliki broj mojih privatnih obaveza je razlog mog sve manjeg prisustva u Napretku. Napredak je klub koji ne možže da čeka i mora konstantno da napreduje, jer ime i tradicija to zahtevaju. On tražži višše od celog čoveka, a ja u ovom trenutku ne mogu da pružžim to višše - napisao je Mišković u saopšštenju koje je objavljeno na sajtu kluba.

Marko Mišković je naveo da je ulagao lični novac u klub
Marko Mišković je naveo da je ulagao lični novac u klubfoto: Fonet

On je podsetio da je u Napredak doššao kada je klub bio na pragu treće lige, sa dugom od miliona i po evra, a da danas sa ponosom možže da kažže da je svih osam godina, isključivo privatnim sredstvima sve finansirao, od trošškova kluba do održžavanja stadiona.

- Samo infrastrukturalna ulaganja za ovih osam godina iznosila su preko milion evra. Aktivno smo, finansijski, učestvovali u infrastrukturalnim ulaganjima u gradske sportske objekte koje koristi svi sportisti. Danas Napredak ostavljamo u punom sjaju, na putu stare slave, finansijski pozitivnim i sa odličnom infrastrukturom - istakao je Mišković.

Na kraju, zahvalio se svima u klubu, navijačima, Gradu, na korektnoj saradnji, a posebno Fudbalskom savezu Srbije na podrššci.

Napredak se posle 26 odigranih kola u Superligi nalazi na 12. mestu sa 26 bodova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.