GROF BOŽOVIĆ DIGAO GLAS: Ne slušajte ove što su se uvukli u fudbal, a nikad ga nisu igrali!
Miodrag Božović, Foto: Saša Pavlić Koky

BITNO JE DA SE IGRAČI NE UDEBLJAJU

GROF BOŽOVIĆ DIGAO GLAS: Ne slušajte ove što su se uvukli u fudbal, a nikad ga nisu igrali!

Što bi rekao jedan srpski fudbalski funkcioner, "nisu šutnuli vrapče s praga"

Objavljeno:

Bivši trener Crvene zvezde, a sada stručnjak na klupi ruskog Krila Sovjetova Miodrag Grof Božović digao je glas protiv komentara nestručnih osoba vezanih za trening fudbalera u izolaciji zbog koronavirusa.

Crnogorski fudbalski radnik, koji je na neverovatan način ostao bez titule i Kupa one sezone sa srpskim klubom, kada ga je Partizan prestigao u ligi, a u Kupu slavio u finalu, imao je šta da poruči "ovima iz teretane što su preko noći ušli u fudbal".

- Sve ovo što može da se radi kod kuće, nema veze sa fudbalom. Jedino da se ne udebljaju u prostoru gde moraju da provedu vreme. Sada su brojni saveti ovih iz teretana što su se uvukli u fudbal, a nikada ga nisu igrali - rekao je Božović, koji se trudi da prevaziđe bolove u leđima.

Miodrag Božović
Miodrag Božović foto: Marina Lopičić

- Šetam devet kilometara dnevno. Ne prestajem ni sada, samo nema kontakta sa ljudima. Nema panike u Rusiji, vidim odgovornost – dezinfikuje se mnogo, nose maske i rukavice. Vidite koliko su punih aviona medicinske opreme poslali Rusi Italijanima, oni su spremni na sve. Vojne jedinice su budne za ovakve i slične situacije. Ovoj državi niko nije potreban.

Božović je trenutno u Rusiji gde vodi Krila Sovjetov, sinovi su mu u Holandiji, majka i sestra u Crnoj Gori, a mnoge bliske i voljene osobe u Češkoj i Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.