VRANJEŠA PITALI ZAŠTO SU FUDBALERI GLUPI? Isprozivao je samog sebe, a tek šta je rekao za Džekovu bukvicu!
Ognjen Vranješ, Foto: Profimedia

opet podigao prašinu

VRANJEŠA PITALI ZAŠTO SU FUDBALERI GLUPI? Isprozivao je samog sebe, a tek šta je rekao za Džekovu bukvicu!

Igrač AEK-a je odgovarao na pitanja svojih pratilaca na Instagramu

Objavljeno:

Kontroverzni Ognjen Vranješ se tokom izolacije u stanu uključio u "lajv" na Instagramu i odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a njegovi odgovori su kao i njegovi postupci u karijeri i privatnom životu ponovo privukli veliku pažnju javnosti i prilično je ustalasali.

Fudbaler koga je sigurno bolje karijere koštala javna afera sa Jelenom Karleušom i objavljivanje golih snimaka i fotografija koje je dobijao ili nije od nje, opet je izazvao haos, posebno u BiH.

Tako je dobio pitanje od jednog navijača da li je istina da mu je Edin Džeko "očitao bukvicu" o odnosu sa BiH Fanatikosima (navijačima BiH koji prate reprezentaciju i koji su javno tražili da Vranješ bude izbačen iz nacionalnog tima prim. aut.).

- Teško da meni iko može očitati bukvicu. Možeš da popričaš sa mnom na normalan način, da me posavetuješ... Ali da mi očitaš bukvicu, nisam siguran. Nemam ja 12 godina pa da mi neko održi bukvicu. Ja sam punoletan čovek i mogu da radim šta hoću. To su glupe priče. Možeš da mi daš savet, a da li ću ja da ga usvojim ili ne, to je na meni. Da mi drži neko predavanje, to obesi mačku o rep.

Jedno od pitanja koje je dobio jeste bilo i zašto fudbalere bije glas da su glupi, a Vranješ je tu rekao da osim toga što fudbaleri ne čitaju i ne uče, svi se ponašaju u istom šablonu.

- Zato što 95 odsto fudbaler se oblači isto, vozi iste automobile, muva iste ribe... Sve isto radi. Stvarno ima dosta fudbalera neobrazovanih koji ne znaju da sastave dve rečenice. Baš dosta ima. Jer kao i ja, čitav život pimplaš tu loptu, udaraš se, trčiš... Samo si bio tome posvećen, nisi bio posvećen knjizi. Kao što bi neki ljudi za svoj život pročitali hiljade knjiga ili stotine nebitno, koji su obrazovani i išli na fakultet. Ne mogu se sada ja praviti pametan. Vidiš kako pričam ja kada dajem intervju, a kako priča čovek obrazovan. To su dva različita sveta - odgovorio je Vranješ.

Doduše, ovde je hteo ili ne, svrstao sebe, zato što je dobro poznato javnosti da je startovao i bio u vezi sa mnogim estradnim zvezdama, pa čak i dok je bio u braku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.