Tragičar finala se izvinio navijačima: Osvojićemo Ligu šampiona pre ili kasnije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

SUZE DOVOLJNO GOVORE

Tragičar finala se izvinio navijačima: Osvojićemo Ligu šampiona pre ili kasnije! (FOTO) (VIDEO)

Desni bek Atletiko Madrida sigurno nije spavao te noći, ali sigurno je i da mu nijedan navijač "jorgandžija" ne zamera promašaj, jer to je sport
Objavljeno:

Nije postojala osoba kojoj je teže pao poraz u finalu Lige šampiona od Huanfrana, čoveka čiji je promašaj sa bele tačke odlučio ko će biti prvak Evrope. Desni bek Atletiko Madrida sigurno nije spavao te noći, ali sigurno je i da mu nijedan navijač "jorgandžija" ne zamera promašaj, jer to je sport.

Pozdrav, navijači Atletika, Zamolio sam klub da mi dozvoli da Vam napišem pismo.Nikad neću zaboraviti Vašu naklonost kada sam došao ispred Vas da molim za oproštaj. Videvši odraz mojih suza u Vama pomoglo mi je da preprodim užasnu tugu, kao i podrška mojih saigrača i svih u klubu, koje smatram svojom porodicom. crveno-belih mi je pomogla da se izborim sa tugom, tamo dole, na terenu.
Takođe, želim da Vam se zahvalim što ste verovali u nas i što smo dokazali da je Atletiko poseban i da naša srca kucaju za njega jače nego ikada. Pre dve godine rekao sam da ćemo ponovo igrati u finalu i sada kažem da će Gabi, naš kapiten podići pehar Lige šampion, pre ili i kasnije i da ćemo svi to zajedno slaviti. Volim Vas mnogo i napred Atletiko.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.