SAVO NIJE ZA TRENERA: Valeri Božinov bez dlake na jeziku! Otkrio je i pravu istinu o Džigiju Ninkoviću i karantinu!
Valeri Božinov, Foto: Saša Pavlić Koky

NJEGOVA REČ IMA TEŽINU

SAVO NIJE ZA TRENERA: Valeri Božinov bez dlake na jeziku! Otkrio je i pravu istinu o Džigiju Ninkoviću i karantinu!

Legendarni Bugarin se iz Italije oglasio o "svom" Partizanu

Objavljeno:

Valeri Božinov već duže vreme nije član Partizana, ali kada god ima neku poruku za svoj bivši klub iz Beograda, Grobari ga rado slušaju.

Tako je ovoga puta dao intervju za Sportski žurnal, a novinarima ovog lista javio se iz Peskare, iz Italije unakažene koronavirusom.

Prvo se osvrnuo na Sava Miloševića:

- Savo je kul, super lik, znam ga od ranije. Začudilo me je što je postao trener. Ne, ne u tom smislu... Savo je karakter, više sam ga video kao predsednika – Saveza, Partizana. Viši nivo! Međutim... Svaka mu čast! Čitao sam intervju gde je objasnio da je želeo da bude trener. I – dobro radi. Zar mislite da je lako boriti se sa Crvenom zvezdom, sa puuuno novca, dva puta zaredom u Ligi šampiona? U Humskoj je sad drugačije, ali ako Milošević ovako nastavi biće i Partizan prvak. Živim da Grobari ponovo dožive Ligu šampiona - kaže Božinov.

Valeri Božinov
Valeri Božinov foto: Starsport©

Bugarinu je mnogo žao što crno-beli nisu uspeli da prezime u Evropi, iako su imali veoma dobru šansu, a igrali su i lep fudbal.

- Srce mi se i dan-danas stegne. Izgleda da nema sreće kad smo u grupi sa AZ Alkmarom. I sad su ga momci nadigrali, ali... Bilo mi ih je žao, pokazali su da su kvalitetniji, ali u fudbalu nema pravila. Da vam kažem nešto: za srpski fudbal je odlično što su i Partizan i Zvezda u Evropi – dosta novca, u Beograd dolaze veliki klubovi, priča se o talentovanoj deci. Reklama. Nadam se, samo, da će ova situacija što pre da se smiri

A, onda se osvrnuo i na slućaj "Džigi Ninković u doba korone" koji je prethodnih dana punio stupce srpskih tabloida:

- Znate li zbog čega se vratio? Iz straha za porodicu, video je šta se ovde dešava i želeo je da bude sa svojim narodom. Ne znam šta se trenutno dešava, vidim šta se piše, ali... Vlada i policija trebalo bi da oproste Džigiju, mlad je, nije mislio ništa loše. Pozanjem ga, odličan dečko... I igrač - dopunio je Valeri Božinov.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.