OBRAČUN SE NASTAVIO: Nurkić i Dodik opet ratuju, košarkaš ŽESTOKO UVREDIO SRBE!
Foto: AP

NE PRESTAJU

OBRAČUN SE NASTAVIO: Nurkić i Dodik opet ratuju, košarkaš ŽESTOKO UVREDIO SRBE!

- A ko koga mrzi ovde, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva

Objavljeno: 19:49h

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić nastavio je internet raspravu sa sinom Milorada Dodika, Igorom.

Nurkić je Dodiku odgovorio na komentar da su ljudi kakav je Jusuf, razlog zašto on (Igor) ne može da navija za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Čitav verbalni sukob je nastao zbog reči ministra zdravlja Republike Srpske Alena Šeranića da će se pacijenti zaraženi COVID-19 u turnusu od sat vremena, svakog dana slati u Federaciju BiH iz Republike Srpske.

- Čije državljanstvo imaš ministare moj, ti i politika niste dobar spoj, al' šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj - napisao je tada Nurkić i dočekao Dodikov odgovor.

- I posle se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno - napisao je tada Dodik.

Nurkić je kasnije konstatovao da "reprezentacija za koju navija Dodik samu sebe mrzi" i nastavio je raspravu.

- Igore dragi, reprezentacija za koju navijaš ti, verujem da sama sebe mrzi. Zato slobodno ne navijaj za BiH, mada su tužni oni koji za domovinu svoju nemaju lep stih - napisao je košarkaš.

Onda je odgovorio na konstataciju da nekoga mrzi.

- A ko koga mrzi ovde, ti ili ja, pogledaj u ogledalo i kazaće ti se istina sva, a ako ogledalu ne veruješ vidi šta kaže crna lista, ona će ti reći je l' ti savest čista - rekao je Nurkić.

Bosansko-hercegovački mediji su nakon prve reakcije Nurkića i prozivke na račun ministra zdravlja bili podeljeni jer su jedni tvrdili da je košarkaš bio "direktan kao i uvek", dok su se drugi pitali šta mu je trebala takva reakcija u ovakvom trenutku kada se čitav svet, region i BiH bore sa istim protivnikom - korona virusom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.