ANĆELOTI PRIČAO O MEČU SA ZVEZDOM: Sećam se 2006. godine i afere...
Foto: Miloš Miškov

zanimljivo

ANĆELOTI PRIČAO O MEČU SA ZVEZDOM: Sećam se 2006. godine i afere...

- Kafu je stigao 24 sata pred utakmicu i igrao je 90 minuta – rekao je Italijan

Objavljeno:

Fudbal je ovih dana i nedelja nekako u drugom planu. Svet se bori sa nevidljivim neprijateljem i čeka kada će opet moći da se posveti najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Govoreći o aktuelnoj situaciji, menadžer Evertona Karlo Ančeloti, prisetio se 2006. i dvomeča Milana i Crvene zvezde. Bio je to duel završne runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Vidim da ljudi pričaju o tronedeljnim pripremama pred nastavak sezone. To je šala. Pripreme su samo lažni mit. Sećam se 2006, kada je Mlan posle afere Kalčopoli vraćen u Evropu. Protivnik nam je bila Crvena zvezda i morao sam da zovem igrače sa odmora da bi se pojavili na terenu. Kafu je stigao 24 sata pred utakmicu i igrao je 90 minuta – rekao je Ančeloti.

Milan je na kraju te sezone osvojio sedmu i za sada poslednju titulu šampiona Evrope. Isto se desilo i osam godina ranije, kada je posle čuvene magle, ponovljenog meča i penala takođe eliminisao crveno-bele.

Trofejni Italijan, 1988. igrač, a 2007. trener “rosonera”, govorio je i o aktuelnom trenutku fudbala.

– Živimo kako nismo navikli. Sve ovo će da nas promeni iz temelja. Sve će da ide silaznom putanjom, pa i fudbal. Sada je prioritet zdravlje – kaže Karlo Ančeloti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.