TERZIĆ DOBIO INFORMACIJU: Evo kada se nastavlja Superliga!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

NADAMO SE...

TERZIĆ DOBIO INFORMACIJU: Evo kada se nastavlja Superliga!

Vanredno stanje je na snazi, ali Crvena zvezda nije stala sa aktivnostima, a organizacija pripada generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, kao i poslovnom direktoru Marku Petroviću

Objavljeno:

Glavno pitanje u svetu fudbala u ovom trenutku je kada će se takmičenja širom sveta nastaviti.

Linglong Superliga Srbije prekinuta je nakon 26. kola, a naznaku kada bismo mogli ponovo da gledamo fudbalska takmičenja dao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović. - Informacije koje je Terzić dobio od UEFA glase da će prvenstva najverovatnije da se nastave u maju, ali ovo je pogodilo čitav svet, tako da niko ne može sa sigurnošću da zna šta će da bude. Život se u mnogim segmentima vratio unazad i klubovi koji sad nemaju prihode od utakmica, televizijskih prenosa i marketinga se nalaze u teškom položaju. LJudi iz Zvezde proučavaju sve varijante kako bismo nastavili da funkcionišemo normalno i verujem da ćemo uspeti da prevaziđemo ovu situaciju i da ćemo u periodu koji nas očekuje, na najbezbolniji način, uspeti da prebrodimo ovo - istakao je Mijailović u intervjuu za klupski sajt.

Vanredno stanje je na snazi, ali Crvena zvezda nije stala sa aktivnostima, a organizacija pripada generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, kao i poslovnom direktoru Marku Petroviću.

- Oni prave plan svih aktivnosti u smislu toga šta se mora uraditi kad se ovo završi. To je niz mera koji se usaglašava i donosi kako bi normalno nastavili rad. Klub nema nekih posebnih aktivnosti osim onih vezanih za investicije, a to se odvija dinamikom koju diktiraju aktuelni uslovi - rekao je Mijailović.

- Na stadionu je i obezbeđenje, jer objekat mora da bude pod stalnim nadzorom, zbog svega što se u njemu nalazi. Sve to je prilagodjeno uslovima koji su propisani od strane države. Većina poslova može da se završi od kuće, ali neke stvari traže fizičko prisustvo - dodao je.

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji je od Korona virusa obolelo 528 pacijenata, dok je osam osoba preminulo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.