"LUDAK" POKAZAO SVOJU LJUDSKU STRANU: Prihvatio smanjenje plate od čak 40%, pa dao izjavu punu sportskog duha!
Marselo Bijelsa, Foto: AP

faca

"LUDAK" POKAZAO SVOJU LJUDSKU STRANU: Prihvatio smanjenje plate od čak 40%, pa dao izjavu punu sportskog duha!

Osim Bielse na ovaj potez odlučili su se svi članovi stručnog štaba, kao i igrači, među kojima su i najplaćeniji Patrik Bamford i Kiko Kasilja

Objavljeno:

Menadžer Lids Junajteda, Marselo Bielsa, prihvatio je smanjenje plate kako bi pomogao klubu dok traje pandemija koronavirusa.

Engleski klub, poput većine klubova, ima ogromno smanjenje finansijskog priliva pa je Argentinac prihvatio smanjenje u iznosu od 40.000 funti nedeljno.

Osim Bielse na ovaj potez odlučili su se svi članovi stručnog štaba, kao i igrači, među kojima su i najplaćeniji Patrik Bamford i Kiko Kasilja.

– Lids Junajted je porodica, ovo je kultura koju su kreirali svi, od trenera, igrača do navijača. Period ispred nas je neizvestan i zato je važno da svi radimo kao jedan kako bi kraj sezone dočekali onako kako želimo. U međuvremenu slušajte savete kako bi pobedili virus - navodi se u saopštenju Lidsa.

U klubu očekuju da će ovaj potez uprave i igrača pomoći kako bi više od 270 zaposlenih, koliko ih ima u klubu, sačuvalo posao dok traje prekid sezone.

foto: Youtube / Printscreen

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.