POSAO JE PRAKTIČNO DOGOVOREN: Potpisuje Leandre Tavamba!
Leandre Tavamba, Foto: AP

SAMO SE ČEKA OZVANIČENJE

POSAO JE PRAKTIČNO DOGOVOREN: Potpisuje Leandre Tavamba!

Iako ove sezone nije igrao bogzna kako, prošle je dokazao koliko zapravo vredi

Objavljeno:

Sećate li se njega? Naravno da se sećate. Za koga god navijali, nemoguće da vam je promakla pojava Leandrea Tavambe u srpskom fudbalu. Na terenu je bio sjajan, davao je golove, odlagao lopte saigračima, fantastično nastupao leđima okrenut od gola, a van travnjaka je plenio svojom pojavom.

Prisetite se kako je na srpskom jeziku pričao za Espreso.co.rs tokom letnjih priprema na Zlatiboru, kada je trener crno-belih bio Miroslav Đukić.

On već otkako je napustio Partizan nastupa u Saudijskoj Arabiji, žari i pali u dresu Al Tavona, doduše ove sezone manje od prethodne, ali to nije sprečilo njegov klub da mu ponudi novi ugovor.

Kamerunac je dogovorio produžetak sa svojom ekipom i narednih dana će i zvanično da potpiše novi ugovor.

Tavamba je ušao u period kad može da pređe u drugu sredinu bez saglasnosti kluba, pošto mu aktuelni ugovor ističe na leto. Zbog toga bi Al Tavon mogao da izgubi sav uloženi novac u njega, ali, to se po svemu sudeći neće desiti..

Mediji u Saudijskoj Arabiji tvrde da je napadač posle razgovora sa predsednikom Muhamadom Al Kasijem pristao da mu se aktivira opcija iz postojećeg ugovora po kojoj se saradnja produžava za još 12 meseci, do kraja takmičarske 2020/21.

To znači da Saudijci i dalje mogu da ga prodaju, ako ne već na ovo leto, onda naredne zime, doduše, za mnogo manji novac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.