Šta se desilo sa Zvezdinim šampionima iz Barija: Ko je uspeo, a ko prop'o? I gde su sad? (VIDEO)
Foto: Profimedia

Neke fudbal ne zanima

Šta se desilo sa Zvezdinim šampionima iz Barija: Ko je uspeo, a ko prop'o? I gde su sad? (VIDEO)

Prošlo je 26 godina od kako su pokorili "stari kontinent" šta se posle tog 29. maja 1991. godine dogodilo sa njima?

Objavljeno: 09:21h

5. Vladimir Jugović - Zvezda mu je bila samo odskočna daska za veličanstvenu karijeru koju je kasnije napravio i postao drugi najtrofejniji srpski fudbaler (posle Dejana Stankovića prim. aut). Još jednom je ponovio isti uspeh i sa Juventusom 1996. godine. Pored njih igrao je i za Sampdoriju, Lacio, Atletiko Madrid, Inter, Monako, Admiru i Alen. Posle igračke karijere je kratko bio potpredsednik na Marakani, ali se povukao iz fudbala i godinama živi u Beču, gde se bavi nekretninama.

NBA drukare i zabijači noža u leđa: 15 situacija kad su saigrači cinkarili NBA zvezde ili im skidali devojke, žene, pa čak i mame! (VIDEO)

6. Slobodan Marović - Posle planetarnog uspeha odlučuje da se preseli u Skandinaviju, gde je igrao za Norčeping i Silkeborg, a poslednji klub mu je bio Šenžen. Kasnije se bavio menadžerstvom, bio je i pomoćnik Prosinečkom u Zvezdi i direktor Mornara iz Bara. Sada u Sutomoru vodi svoj hotel.

7. Siniša Mihajlović - Iz Srbije se preselio za Italiju gde je ostavio ogroman trag kao igrač Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, a sada to isto radi kao fudbalski trener. Nedavno je preuzeo Torino, a pre toga je bio na klupi Milana, Fiorentine, Sampdorije, Bolonje i Katanije. Bio je i selektor Srbije u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine.

8. Dragiša Binić - Poznat po svojoj neverovatnoj brzini otišao je u prašku Slaviju, a potom APOEL, Nagoju i Tosu futures. Danas je zvaničnik regionalnog FS za istočnu Srbiju. Pre toga je bio predsednik u Obiliću i Napretku. Kratko je bio i u političkim vodama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.