GROBAR DO KOSKE NIJE OSTVARIO DEČAČKI SAN: Odbio sam voljeni Partizan zbog toga...
Kašćelan u duelu sa Draganom Ćirićem, Foto: Starsport©

OTKRIVA

GROBAR DO KOSKE NIJE OSTVARIO DEČAČKI SAN: Odbio sam voljeni Partizan zbog toga...

Zanimljiva karijera...

Objavljeno:

Verovatno se malo ko seća crnogorskog internacionalca Mladena Kašćelana, 37-godišnjaka koji sada nastupa u Rusiji za Baltiku.

Bivši reprezentativac Crne Gore imao je veoma zanimljivu karijeru, igrao je svuda po svetu, od Poljske i Bugarske, do Grčke, Ukrajine Nemačke..

Kada je reč o srpskim klubovima, Kašćelan je nastupao za Voždovac i OFK Beograd, a u jednom momentu mu se ukazala prilika da ostvari svoj dečački san i pređe u redove voljenog Partizana, ali to tog transfera nije došlo, jer su ga čelni ljudi Arsenala iz Tule zamolili da ostane u klubu i preuzme kapitensku traku.

- Postojala je mogućnost da potpišem za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudli su mi mogućnost da dođem u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nisam smeo da ih ostavim na cedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli - rekao je Kašćelan za ruske medije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.