TO NIJE KU**A, VEĆ NJEGOVA DEVOJKA: Ne voli da bude u stanu zato što mu je mali, voli da ima puno prostora!
Foto: Saša Pavlić Koky

afera ninković

TO NIJE KU**A, VEĆ NJEGOVA DEVOJKA: Ne voli da bude u stanu zato što mu je mali, voli da ima puno prostora!

Iako se do sada na koronavirus nisu testirali ni on ni brat jer za tim nije bilo potrebe, kako kaže, rado će to učiniti ukoliko im neko zatraži

Objavljeno: 26.03.2020. 09:51h
  • 46

Afera "koronavirus" trese Srbiju i Nikolu Ninkovića koji je optužen da je prekršio pravilo u izolaciji, pa je zbog toga javno obeležen od strane državnog vrha i protiv njega će biti pokrenut postupak.

Tim povodom se za Alo oglasio njegov rođeni brat Nemanja i rekao svoju stranu priče.

-Bio sam u Italiji kod Nikole, odvezao sam mu automobil koji je kupio ovde, u Srbiji. Međutim, kada je počela ludnica sa koronavirusom, obojica smo došli kući. To je bilo pretprošle srede, pre tačno dve nedelje - počeo je priču rođeni brat veziste Askolija.

Kako tvrdi, niko im na granici nije dao nikakav papir niti ih je obavestio da treba da se izoluju, ali su oni, slušajući savete nadležnih, samoinicijativno odlučili da to urade.

-Nikola je odmah po dolasku u Beograd otišao u hotel u kojem uvek odseda kada je u prestonici. U dokumentima mu stoji moja adresa, ali gotovo nikada ne bude kod mene zato što je stan mali i nema mesta za obojicu. On voli da ima komoditet i da može da ga poseti neko od drugara, devojka...- objašnjava Nemanja Ninković za "Alo!".

foto: Starsport©

-Prvi put su došli prošlog petka, oko 19. Tražili su Nikolu. Objasnio sam im da je u hotelu, dao im adresu i rekao im da on nigde ne izlazi te da ga mogu proveriti u svako doba, nakon čega su otišli. Međutim, ponovo su došli u sredu i ponovo ga tražili - kaže Nemanja i objašnjava da su tada došli drugi policajci i da je i njima ponovio istu priču.

-Tada su oni otišli u hotel kod Nikole kako bi proverili da li je na adresi i ispred hotela bili su parkirani danima, sve dok nije isteklo onih rizičnih 14 dana posle ulaska u zemlju. Sa njim je bila njegova devojka, ne prostitutka, ali je ona odmah u četvrtak ujutru otišla svojoj kući - kaže Nemanja

Iako se do sada na koronavirus nisu testirali ni on ni brat jer za tim nije bilo potrebe, kako kaže, rado će to učiniti ukoliko im neko zatraži.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media