REVOLUCIJA U ZVEZDI: Totalni zaokret u transfer politici, a tiče se STRANACA!
Fudbaler Crvene zvezde, Foto: Starsport©

nove metode

REVOLUCIJA U ZVEZDI: Totalni zaokret u transfer politici, a tiče se STRANACA!

Naravno, kada se završi epidemija koronavirusa

Objavljeno:

Crvena zvezda će, bez obzira na dvogodišnje učešće u elitnom takmičenju, verovatno morati da radi na rezanju troškova i smanjenju budžeta.

Crvena zvezda je u letnjem prelaznom roku potrošlila oko četiri miliona evra na ime obeštećenja za Argentinca Matea Garsiju, zatim Van La Paru i Brazilca Žandera i Portugalca Kanjasa.

Španski vezista Hoze Kanjas došao je na Marakanu kao slobodan igrač, za godišnju platu od oko 500.000 evra… Kada se tome dodaju plate četvorice igrača, jasno je zašto u Ljutice Bogdana nameravaju da promene kurs.

Naime, prema saznanjima "MOZZART Sporta" sportski sektor Crvene zvezde, predvođen trenerom Stankovićem, i tandemom direktora Terzić-Mrkela, u narednom periodu će pokušati da strane igrače dovodi na jednogodišnju pozajmicu.

Naravno, uz pravo preče kupovine. U tom periodu, momci sa početnim oreolom pojačanja, imali bi šansu da igrama i ponašanjem dokažu da su igrački kadri da nose Zvezdin dres, te da u kontinuitetu prave razliku. Ne bi imali prostora za samozadovoljstvo, niti mogućnost da se brane višegodipnjim ugovorom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.