TOMANE HOĆE NAZAD U PORTUGAL: Napadač Zvezde ima samo jednu želju!
Tomane, Foto: Starsport©

uplašen

TOMANE HOĆE NAZAD U PORTUGAL: Napadač Zvezde ima samo jednu želju!

Superliga je suspendovana do daljeg, kao uostalom i ostali šampionati u Evropi

Objavljeno:

Fudbal u Srbiji je stao, ali tako je širom sveta...

Nikome nije do sporta, pošto je koronavirus duboko zagrebao u naše živote i posledice su katastrofalne.

Tomane, napadač Crvene zvezde je i dalje u Beogradu, ali više od svega želi da se vrati u Portugal i bude sa svojom porodicom u ovim trenucima.

- Povratak u Portugaliju bio je ono što sam želeo. To je moja zemlja, tamo mi je porodica. Voleo bih da sam tamo sa njima, ali nemam ovlašćenja od kluba za tako nešto. Put je komplikovan, a rizik da se u putu zarazite izuzetno opasan. U principu, to neće biti moguće. Klub je oprezan i gleda šta će se dešavati, a onda će preduzeti mere i odluku koja se odnosi na strance. Čekam da vidim šta će biti.

foto: Starsport©

- Strah nije veliki kod mene i moje devojke, koja je ovde sa mnom, više zbog porodice u Portugaliji. Ja sam u drugoj zemlji, nije isti jezik, ne znamo šta se dešava, da tako kažemo. Bojim se da će se stanje pogoršati, zbog svoje porodice. Mi preduzimamo sve mere, ne bojim se, dobro smo zaštićeni i nadam se da će to proći što pre - ističe domane.

Superliga je suspendovana do daljeg, kao uostalom i ostali šampionati u Evropi. Zemlja je preduzela ozbiljne mere za suzbijanje koronavirusa.

- Ovde u Srbiji je proglašeno vanredno stanje, vojska i policija su na ulicama. Ljudi mogu ići samo u supermakete i apoteke, u hitnim slučajevima, ostalo je zabranjeno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.