Dobra Srbija kažnjena za promašaje: Portugalci uz pomoć Španca slavili u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

završnica kvalifikacija

Dobra Srbija kažnjena za promašaje: Portugalci uz pomoć Španca slavili u Humskoj! (FOTO) (VIDEO)

Uz dosta spornih odluka Španca Davida Fernandeza, Portugal je uspeo da osvoji sva tri boda*Uprkos porazu, naši fudbaleri ostavili su koliko toliko pozitivan utisak
Objavljeno: 21:05h
Fudbaleri Srbije završili su
kvalifikacije za Evropsko prvenstvo , koje se održava naredne godine u Francuskoj. Nakon pobede protiv Albanije, "Orlovi" su u poslednjem kolu poraženi od
Portugala - 1:2, ali su prikazali pristojnu i dobru igru. U jednoj utakmici koja nije imala nikakav takmičarski značaj, naša selekcija je bila bolja na terenu, ali je nakon nekih diskutabilnih sudijskih odluka ipak poražena. Crvene kartone dobili su Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić.
Bravura Mutinja u Humskoj, uz nesvirani prekršaj nad Tomovićem (VIDEO)
Uprkos tome što je gostujuća ekipa otišla na odmor sa prednošću (strelac Nani u 5. minutu), fudbaleri Srbije ostavili su bolji utisak tokom prvih 45 minuta. Imali su veći posed lopte, igra je bila tečna, a iz toga je naš tim uspeo da stvori nekoliko solidnih prilika. Ipak, jedino realizacija nije bila na nivou.
Pogledajte fenomenalnu akciju i pogodak Zorana Tošića protiv Portugala! (VIDEO) Nastavak igre protekao je u istom ritmu. Ređale su se prilike pred golom Rui Patrisija, ali izjednačenja nije bilo sve do 65. minuta, kada je sjajnu akciju našeg tima završio Zoran Tošić. Ovaj pogodak još više je ohrabrio naš tim, koji je još ofanzivnije nastavio meč. Ipak, Portugal je stigao ponovo do vođstva, prelepim pogotkom Mutinja, ali je tome prethodio prekršaj nad Tošićem.
Ko je kiksnuo: Pogledajte gol za vođstvo Portugala od 1:0 (VIDEO)
Twitter/Sonja Nikčević
Ova odluka je izuzetno iznervirala naše igrače. Najpre je Aleksandar Kolarov (u tom trenutku je već bio zamenjen) zaradio crveni karton, a potom i Nemanja Matić kada je burno reagovao nakon oštrog starta Andrea. Do kraja utakmice rezultat se nije menjao. Albanija slavi: Cana, Džaka, Beriša i družina su na Evropskom prvenstvu, prvi put u istoriji!
Reuter
Stadion: Gledalaca: Sudija: Strelci: Srbija: Portugal: Prokletstvo kapitenske trake: Orlovi protiv Porugalaca promenili 4 kapitena! Grupa I 8. kolo: 1:2 Tošić 65 - Nani 5, Mutinjo 80 0:3
UEFA.com
TOK UTAKMICE: Kraj utakmice 82. minut - Novi crveni karton za Srbiju. Ovoga puta dobija Nemanja Matić. Nakon što je Andre žestoko startovao nad našim vezistom, Matić ga je zakačio i zaradio isključenje. 80. minut - GOOOOOOOOOOOLLLLL!!! Prelep pogodak postigao je Žoao Mutinjo, ali nakon faula Migela Velosa. Ovaj odluka glavnog arbitra žestoko je iznervirala Aleksandra Kolarova (koji je izašao iz igre) koji je burno protestvovao i dobio crveni karton.
77. minut -
69. minut - 65. minut - GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!! Sjajnu akciju Srbije, završio je pogotkom Zoran Tošić.
54. minut - Srbija je postigla pogodak, tačnije Aleksandar Mitrović, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda.
52. minut -
48. minut -
Printscreen/RTS
Počelo je drugo poluvreme.
Kraj prvog poluvremena. 32. minut - 25. minut - 5. minut - GOOOOOOOOOLLLLL!!! Naša odbrana je smušeno odreagovala posle pasa Bruno Alveša, Kvarežma je probao, Stojković dobro odbranio, ali je Nani pokupio odbitak i doneo vođstvo svom timu.
1. minut -
Fonet/Fonetap, Adem Ljajić
18.00 - Utakmica je počela. 17:53 -
17:43 -
17:24 -
17:13 -
17:10 - 16:50 -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.