GEST PARTIZANA ZBOG KOGA JE SRBIJA ZAHVALNA: Fudbaleri i zaposleni se odrekli para i dali ih za borbu protiv korone
FK Partizan, Foto: Starsport©

ZA SVAKU POHVALU

GEST PARTIZANA ZBOG KOGA JE SRBIJA ZAHVALNA: Fudbaleri i zaposleni se odrekli para i dali ih za borbu protiv korone

- Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama i sličnim stvarima

Objavljeno: 24.03.2020. 14:46h
  • 283

U skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom koronavirusa, FK Partizan je objavio da će deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donirati Vladi Republike Srbije koja će taj novac posle raspodeliti tamo gde je najpotrebnije.

- Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja - istakao je generalni direktor Miloš Vazura dodajući:

- Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama i sličnim stvarima.

A, onda je i zaključio:

- Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom Korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i dr. odrećiće se dela svojih mesečnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. -Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku - naglasio je Vazura.

Bonus video:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media