JOVIĆ JE NAPRAVIO OZBILJAN PROBLEM: Trpeće posledice i ugrozio je svoju budućnost u Realu!
Luka Jović je nepromišljenim postupkom ugrozio svoju karijeru u Madridu, Foto: Profimedia

Španci mu već pišu ispisnicu

JOVIĆ JE NAPRAVIO OZBILJAN PROBLEM: Trpeće posledice i ugrozio je svoju budućnost u Realu!

Peđa Mijatović zna kako stvari funkcionišu u "kraljevskom klubu" kada su ovakve stvari u pitanju

Objavljeno:

"Medveđu uslugu" je načinio samom sebi Luka Jović svojim nepromišljenim ponašanjem prethodne nedelje, ugrozio je sebe i druge, ali i svoju budućnost u Real Madridu.

Tako misli legendarni Predrag Mijatović, čovek koji je "kraljevskom klubu" doneo titulu prvaka Evrope i bio sportski direktor, i vrlo dobro zna kako funkcionišu stvari na "Santijago Bernabeu".

- Ja bih lično voleo da se o Luki Joviću priča o igraču koji je dao puno golova ove sezone u Realu, ali nažalost to nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Beograd i kršenja pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situaciju da bih mogao više da kažem. Ali ako je napravio to i prekršio izolaciju mislim da je to ozbiljan problem i da će verovatno imati adekvatne konsekvence. Ne znam sada kako će Real Madrid reagovati - rekao je Mijatović za "TV Prva".

Predrag Mijatović o slučaju Luka Jović
Predrag Mijatović o slučaju Luka Jovićfoto: Dado Đilas

Srpski napadač je prekršio naredbu lekara po dolasku iz Španije u Beograd da mora 14 dana da provede u samoizolaciji i nigde ne izlazi, zbog čega su ga javno kritikovali i premijerka Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

O toj temi su naširoko pisali i španski mediji koji su preneli da će ga Real kazniti zbog toga, ali i da je tim postupkom i definitivno potpisao sebi ispisnicu.

- Pre nekoliko dana su objavili, ali to je sada u drugom planu. Objavila se vest da je uradio to što je uradio, međutim sada treba čuti obe strane. Ako je prekršio onda će verovatno imati problema, ne samo sada u Real Madridu, već i u budućnosti njegovoj u Real kao klubu - smatra Mijatović.

Jović je prošlog leta došao u Real za 60 miliona evra, ali nije uspeo da pokaže ni delić onoga za šta je plaćen toliko, pošto je do prekida sezone postigao samo 2 gola i uveliko je bio na meti kritika španske javnosti i pre ovog gafa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.