KRISTIJANO RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS - VEĆ IMA MASNU PONUDU: Stara dama u velikim problemima zbog koronavirusa!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/ Alessandro Di Mario

TORINO U STRAHU

KRISTIJANO RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS - VEĆ IMA MASNU PONUDU: Stara dama u velikim problemima zbog koronavirusa!

Ovo bi bila tragedija za Staru damu

Objavljeno:

Veliki problemi trenutno su ophrvali torinsku Staru damu. Čak tri fudbalera Juventusa (Rugani, Mautidi, Dibala) pozitivna su na koronavirus, a pored toga, klub će izvesno izgubiti oko 150.000.000 evra usled fudbalske pauze nastale zbog pošasti koja je stigla u Italiju.

To povlači nove probleme za osmostrukog uzastopnog šampiona Italije. Naime, Kristijano Ronaldo ima najveću platu u klubu i on je prvi na "listi za odstrel" ukoliko neko bude morao da bude prodat.

Kristijano Ronaldo i njegov nebeski skok protiv Sampdorija
Kristijano Ronaldo i njegov nebeski skok protiv Sampdorija foto: EPA/Luca Zennaro

Njegov agent i prijatelj Žorž Mendeš već je pregovarao sa Pari Sen Žermenom, od kog je dobio poziv. Parižani bi mogli da prodaju Nejmara, a ako se to desi, želeli bi Ronalda. Nude mu 30.000.000 evra neto, koliko ima u Juveu. Ono što će još predstavljati muku za torinskog velikana je što neće moći da povrati svih 100 miliona evra koliko je uložio u Portugalca. Ronaldo se još nije oglašavao, ali saznaje se da ima veliko poštovanje prema prvom čoveku Juvea Andrei Anjeliju (realno, mora...) i Juventusu, ali i da je svestan da klubu posle svih gubitaka neće biti lako da ga isplati, a da i dalje na okupu zadrži ovaj više nego respektabilan tim. Odgovor ćemo dobiti na leto, iako Ronaldo ima još dve godine ugovora. Juve je čak bio spreman i da mu ponudi saradnju do njegove 39. godine (još četiri godine), kako bi završio karijeru, ali je ozloglašeni virus sve poremetio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.