BEOGRAĐANI ODUŠEVILI HRVATSKOG SELEKTORA: Heroj Mundijala u Rusiji ostao zatečen reakcijom iz glavnog grada Srbije!
Zlatko Dalić se zahvalio Beograđanima, Foto: Beta/Milan Sabić

Oduševio se

BEOGRAĐANI ODUŠEVILI HRVATSKOG SELEKTORA: Heroj Mundijala u Rusiji ostao zatečen reakcijom iz glavnog grada Srbije!

I selektor "vatrenih" je reagovao na podršku iz Beograda

Objavljeno:

Danima već, od kada je uvedeno vanredno stanje u Srbiji, građani naše zemlje svake večeri u 20 časova izlaze na prozore i terase i aplaudiraju.

To su aplauzi podrške za sve one koji moraju da rade i bore se za zdravlje cele nacije i celog sveta, pre svega za medicinske radnike koji danonoćno rade sa pacijentima zaraženim koronavirusom, bore se za njihove živote i protiv širenja ovog opasnog virusa koji je ugrozio celu planetu.

Takođe su namenjeni i vozačima, prodavcima i prodavačicama i svima onima koji su i dalje na svojim radnim mestima i obavljaju svoje poslove uprkos rizicima kojima se izlažu svakodnevno.

Međutim, onaj aplauz koji je bio u nedelju uveče u 20 časova je bio i aplauz podrške za Zagreb, njegove stanovnike i stanovnike Hrvatske, koje je na svu ovu muku zadesio i snažan zemljotres i izazvao ogromnu materijalnu štetu.

Ovaj gest je naišao na oduševljenje cele Hrvatske, a posebno je pogodio emotivno selektora hrvatske fudbalske reprezentacije Zlatka Dalića koji je osetio potrebu da se javno zahvali Beograđanima.

- Beograd je pljeskom dao podršku Zagrebu. Hvala vam - poručio je Dalić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.