AKO TREBA, NEKA LUKA IDE U ZATVOR: Reči Jovićevog oca o kojima će se puno pričati!
Milan i Luka Jović, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Real Madrid TV

"NIJE KABADAHIJA"

AKO TREBA, NEKA LUKA IDE U ZATVOR: Reči Jovićevog oca o kojima će se puno pričati!

On je sam istakao da nije dobio tačna uputstva kako treba da se ponaša u samoizolaciji

Objavljeno: 12:32h

Reprezentativac Srbije i član madridskog Reala Luka Jović nalazi se u samoizolaciji u Beogradu, a poslednjih dana privukao je mnogo pažnje medija, kako kod nas, tako i u Španiji.

Jović prema navodima tabloida i premijerke Ane Brnabić nije poštovao mere samoizolacije nakon što je doputovao iz Madrida u Beograd.

On je sam istakao da nije dobio tačna uputstva kako treba da se ponaša u samoizolaciji, a rekao je i da mu je u Španiji bilo dozvoljeno da ode u supermarket po namirnice.

Luka Jović dok je igrao u Zvezdi
Luka Jović dok je igrao u Zvezdi foto: Starsport©

Tužilaštvo je naložilo policiji da podigne krivičnu prijavu protiv Jovića, a njegov otac Milan je u razgovoru za Puls Online stao u njegovu odbranu i poručio da se radi o velikom nesporazumu.

- Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira na to što je bio negativan, došlo je do nesuglasica i nije najbolje razumeo da ne može da napusti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može da putuje. Nije mislio da se zbog miliona može tako ponašati. Nije kabadahija. Ispalo je kao da je jedan veliki kriminalac. Ako treba da ide u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem sa predsednikom i premijerkom, ali samo ako je kriv. Podrška samo ako je pogrešio, ali on je došao u Beograd i sedeo u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su pre nekoliko meseci. Ni trudna Sofija ne može da izađe iz stana - rekao je Jovićev otac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.