DESILE SU SE NEKE STVARI... Garsija objasnio kako je umesto u Olimpijakos došao u Zvezdu!
Mateo Garsija, Foto: EPA/Peter Schneider

zanimljivo

DESILE SU SE NEKE STVARI... Garsija objasnio kako je umesto u Olimpijakos došao u Zvezdu!

"Među njima su bili Crvena zvezda, klub iz Belgije (Anderleht, prim.aut), klub iz Engleske (Birmingem), a takođe i iz Grčke (Olimpijakos)"

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija u razgovoru za argentinske medije otkrio je kako je letos u poslednjem trenutku propao njegov dogovor sa Olimpijakosom, pa je iz Las Palmasa stigao na Marakanu.

- Kada sam se vratio sa odmora došao sa na treninge Las Palmasa i vej je bilo jasno da će me prodati, jer je bilo nekoliko veoma zanimljivih klubova koji su me želeli. Bilo ih je četiri ili pet, koji su bili spremni da pošalju ponudu. Među njima su bili Crvena zvezda, klub iz Belgije (Anderleht, prim.aut), klub iz Engleske (Birmingem), a takođe i iz Grčke (Olimpijakos).

foto: Starsport©

Praktično je sve bilo dogovoreno sa Olimpijakosom, ali su se desile neke stvari i Las Palmas nije kompletirao taj transfer. Trener me je kontaktirao i rekao da me žele i da ću biti starter. Oba kluba su mi bila interesantna, jer su igrali plej-of Lige šampona. Oduvek mi je bio san da zaigram u tom takmičenju. Mislim da je Crvena zvezda bila dobar izbor. Veoma je veliki klub, broj jedan u Srbiji, uvek se bori za šampionsku titulu. Trnutno smo prvi, presotalo je 10 kola do kraja i imamo 11 bodova prednosti. Biće lepo ako budemo šampioni, jer će mi to biti prva titula u karijeri - ispričao je Argentinac.

Podsetimo, Garsija je u tekućoj sezoni odigrao 22 meča, uz četiri data gola, a upisao je i jednu asistenciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.