TO NAM JE MOŽA JEDINA ŠANSA: Ovde je zdravstveni sistem bukvalno na kolenima! Zabranite kretanje svima 00-24!
Ivica Dragutinović se oglasio iz Španije, Foto: Starsport©

zna kako je u Španiji

TO NAM JE MOŽA JEDINA ŠANSA: Ovde je zdravstveni sistem bukvalno na kolenima! Zabranite kretanje svima 00-24!

Bivši reprezentativac je uputio vapaj iz Sevilje

Objavljeno:

Nekadaššnji srpski reprezentativac Ivica Dragutinović, koji živi u Sevilji, apelovao je na Vladu Srbije i predsednika Aleksandra Vučića da zabrane kretanje građana 24 sata jer je to jedino reššenje u borbi protiv šširenja koronavirusa.

- Braćo i sestre u Srbiji, žželim da vam se obratim, mislim da je to i moja moralna obaveza. Kao ššto znate već 15 godina žživim u ŠŠpaniji, ovde je jako specifična i delikatna situacija, njihov zdravstveni sistem je bukvalno na kolenima, videli ste i sami broj žžrtava u poslednjih 48 sati. Zato imam žželju i potrebu da se obratim naššoj naciji, pogotovo naššim starim sugrađanima da ostanu kod kuće, da mladi preuzmu socijalnu odgovornost i pokažžu socijalnu inteligenciju u ovom delikatnom momentu za našš narod - rekao je Dragutinović.

- Želim da apelujem na naššu Vladu, premijerku Brnabić i predsednika Vučića da ššto pre uvedu mere zabrane kretanja svih građana jer mislim da je to jedino reššenje i kao ššto ŠŠpanci sada kažžu, možžda je to jedina vakcina koja je nama sada potrebna. Dajem punu podrššku predsedniku i predsednici Vlade i naššim stručnjacima da uvedu vanredno stanje i zabranu kretanja od 00-24 za sve našše građane. ŽŽelim vam sreću, da budete zdravi i molim vas budite jedinstveni u ovom tešškom momentu za sve nas - poručio je Dragutinović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.