JEDNA OD NAJTUŽNIJIH NOĆI MOG ŽIVOTA! Peđa Mijatović slomljen posle smrti drage osobe od koronavirusa!
Predrag Mijatović je skrhan zbog smrti Lorenca Sansa, Foto: Saša Pavlić Koky

Nije smeo ni da ga obiđe

JEDNA OD NAJTUŽNIJIH NOĆI MOG ŽIVOTA! Peđa Mijatović slomljen posle smrti drage osobe od koronavirusa!

Njih dvojica su bili veliki prijatelji

Objavljeno: 11:18h

Vesti o smrti Lorenca Sansa, bivšeg predsednika Real Madrida, koji je podlegao koronavirusu u Španiji, duboko su potresle Predraga Mijatovića.

Legendarni fudbaler je u Real Madrid došao upravo na insistiranje preminulog Sansa i kasnije mu je doneo pehar Lige šampiona 1998. godine na koji se čekalo tri decenije.

- Otišao je ovako, bez prilike da se oprosti od voljenih, bez prilike da kaže poslednje zbogom, to je jako teško i jako tužno. Ovo je jedna najtužnijih noći mog života - rekao je Mijatović za špansku "Marku".

Lorenco Sans je preminuo od posledica koronavirusa
Lorenco Sans je preminuo od posledica koronavirusafoto: Printscreen

Njnih dvojica su svih ovih godina bili u kontaktu, a kako je ispričao Mijatović, sve vreme je komunicirao sa Fernandom Sansom, sinom Lorenca Sansa, i bio je upućen u njegovo zdravstveno stanje.

- Bio sam u neprestanom kontaktu sa Fernandom poslednjih nekoliko dana i znam kroz šta su sve prolazili. Čak ni porodica nije mogla da priča sa njim, kao što je to slučaj sa mnogima koji su u bolnici. Surova je tuga zbog toga što niko nije smeo da ga poseti zbog zaraze - poručio je bivši reprezentativac Jugoslavije i dodao:

- Još ne mogu da poverujem. Gledao sam ga kao oca, mnogo sam ga voleo. Bio je veoma bitna osoba u mom životu. Slali smo jedno drugom poruke, s vremena na vreme zajedno bi ručali. Bili smo povezani. U životu postoje ljudi koji na tebe ostave trag, Lorenco je bio jedan od njih. Učinio je sve za mene. Mnogo, mnogo sam tužan - zaključio je Mijatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.