BOMBA NAD BOMBAMA NA POMOLU: Luka Jović ponuđen engleskim gigantima - oba kluba ga žele u svojim redovima!
Luka Jović, Foto: Starsport©

ENGLESKI TABLOIDI PIŠU

BOMBA NAD BOMBAMA NA POMOLU: Luka Jović ponuđen engleskim gigantima - oba kluba ga žele u svojim redovima!

Fudbaleri Reala su bili u strogoj izolaciji otkad je ustanovljeno da je Trej Tompkins iz košarkaške sekcije tog kluba zaražen korona virusom

Objavljeno:

Engleski Miror preneo je bombu od vesti.

Real Madrid, nezadovoljan time kako se Luka Jović poneo u situaciji sa koronavirusom i dolaskom u Srbiju, ponudio je srpskog napadača gigantima sa Ostrva Čelsiju i Totenhemu. Navodno, oba kluba pokazala su zainteresovanost za reprezentativca naše zemlje.

Luka Jović je imao vremena da se dokaže u Kraljevskom klubu, ali nije uspeo u tome, a povrh svega, oglušio se o preporuke vlasti.

Luka Jović
Luka Jović foto: Starsport©

Fudbaleri Reala su bili u strogoj izolaciji otkad je ustanovljeno da je Trej Tompkins iz košarkaške sekcije tog kluba zaražen korona virusom, a uz sve to Jović je dobio dozvolu da otputuje i izoluje se u Srbiji. Međutim, toga se nije pridržavao, dobio je krivičnu prijavu organa reda u domovini i ukor u klubu.

Dakle, Madriđani su ponudili nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta, a Englezi javljaju da če uskoro početi pregovori za prelazak Srbina u Premijer ligu.

Dva londonska tima žele da dovedu Jovića, ali će sigurno pokušati da mu obore cenu jer je ponuđen, a ne tražen, a i to da ga u Kraljevskom klubu ne žele zbog već izrečenih razloga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.