MALI FUDBALER DŽONI HU (10) POSLAO PORUKU SVOJIM VRŠNJACIMA U SRBIJI: Ovo će rasplakati i kameno srce!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PANDEMIJA

MALI FUDBALER DŽONI HU (10) POSLAO PORUKU SVOJIM VRŠNJACIMA U SRBIJI: Ovo će rasplakati i kameno srce!

- Budite jaki i istrajni. Prebrodićete sve nedaće u vezi s vanrednim stanjem povodom virusa korona, s kojim se prvi suočio upravo moj, kineski narod - poručio je Džoni

Objavljeno: 07:51h

Desetogodišnji Džoni Hu iz Kine, kojeg fudbalskim veštinama u rodnom Xijamenu uči Zrenjaninac Aleksandar Tomić, trener na privremenom radu u Kini, poslao je preko svog učitelja poruku vršnjacima u Srbiji. - Budite jaki i istrajni. Prebrodićete sve nedaće u vezi s vanrednim stanjem povodom virusa korona, s kojim se prvi suočio upravo moj, kineski narod - poručio je Džoni.

Ovaj mališan je prošle godine boravio u fudbalskim kampovima Crvene zvezde i Čukaričkog, zavoleo je Srbiju i obećao da će, kada sve ovo prođe, doći u Zrenjanin i posetiti fudbalsku dečju akademiju "Bambi". Zaštitno lice ove fudbalske akademije je srpski internacionalac Zoran Bambi Tošić, koji je nedavno stigao u Kinu i potpisao ugovor sa drugoligaškom ekipom Taižu Juanda. Inače, mali Džoni Hu potiče iz sportske porodice, kojoj je fudbal tradicija, i mašta o tome da jednog dana obuče dres Crvene zvezde. Kako kaže njegov trener Aleksandar, Džoni ima odličnu tehniku i pregled igre, vrlo je inteligentan, brz i borben, uz ogromnu energiju i želju da trening odradi angažovano. Osim toga, veoma je posvećen i obavezama u internacionalnoj školi koju pohađa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.