Reči prvog čoveka Superlige se jednom timu sa Topčiderskog brda uopšte neće svideti!
Detalj sa 162. Večitog derbija, Foto: Starsport©

izneo lični stav

Reči prvog čoveka Superlige se jednom timu sa Topčiderskog brda uopšte neće svideti!

Obratite pažnju šta je rekao

Objavljeno:

Prvo čovek Superlige Srbije Dragomir Lazović rekao je za ,,Mozzartsport“ da aktuelno stanje u prvenstvu naše zemlje treba proglasiti konačnim.

Kako je opštepoznato, u Srbiji trenutno vlada vandredno stanje i pitanje je šta će se dogoditi sa sportskim događajima i prvenstvima koja su prekinuta usled virusa korona.

Dragomir Lazović je izneo lični stav i preporučuje da se prvenstvo ne nastavlja.

– Razgovarali smo u prethodna dva dana, imali smo konsultacije, ali sve je to u magli, nemamo nikakav konkretan dogovor, jer ne znamo do kada će vanredno stanje da traje, kada bi prvenstvo moglo da se nastavi, koliko bismo vremena imali da okončamo prvenstvo – rekao je Lazović i dodao:

– Moj stav, lični, a ne Zajednice, je da bi ligu trebalo proglasiti gotovom. Imali smo već jednom ovakav slučaj, 1999. godine kada je bilo bombardovanje. I tada se prvenstvo nije nastavljalo, već je proglašeno završenim. Mislim da nema potrebe ni sada da bude drugačije, da se kasnije igra po ubrzanom tempu, da igrači budu pod velikim opterećenjem nakon duge pauze. A, svakako nas malo posle toga čeka početak novog prvenstva. Bilo bi bezveze da posle ove pauze idemo na novu, do starta naredne sezone – zaključuje Lazović.

Ako se ovo dogodi Crvena zvezda će osvojiti titulu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.