LUKA JOVIĆ NIJE JEDINI: I ovi srpski fudbaleri su zbog žena pravili neshvatljive gluposti!
Skandali fudbalera, Foto: Profimedia

NEKE SKANDALE STE ZABORAVILI

LUKA JOVIĆ NIJE JEDINI: I ovi srpski fudbaleri su zbog žena pravili neshvatljive gluposti!

Valja podsetiti da ovo što se Joviću događa nije prvi put da se nekom fudbaleru zbog žene malo pomuti razum...

Objavljeno:

Glavna tema u srpskim tabloidima, ali i na pres konferencijama državnog vrha povodom koronavirusa su, dva srpska fudbalera Luka Jović i Nikola Ninković.

Jović se navodno, uz dozvolu Realovih lekara, uputio iz Madrida ka Srbiji kako bi bio sa devojkom Sofijom Milošević za rođendan, a kako je posle objavljeno, nije se pridržavao zadatim merama za "gastarbajtere", već je umesto u karantin, izašao i slobodno se kretao ulicom (navodno).

Cela ta priča je kulminirala, pa je došlo i do napisa da i njemu i popularnom Džigiju preti mnogo više od novčane kazne - čak od godinu do 12 godina zatvora, jer, kako su rekli iz državnog vrha, zakon važi i za one koji imaju novac.

On, tačnije njegovo ponašanje su i povod za ovaj tekst, a o svemu što je uradio tokom koronavirusa zbog Sofije, pročitajte u priloženim tekstovima.

Aleksandar Kolarov

Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov foto: AP

Dva skandala bila su vezivana za kapitena srpske fudbalske reprezentacije. Jedan da je varao suprugu sa jednom srpkinjom, kojoj je čak i napravio dete, te ostavio stan, što mu je bivša žena oprostila.

Međutim, aferu sa seksipilnom, malo starijom, italijanskom manekenkom, nije mogla, pa su se navodno zbog toga razveli.

Vranješ, Karleuša i Tošić

Treba li išta više pričati o ovoj aferi, a da nije pomenuto bar 576 puta u srpsko-bosansko-hrvatsko-grčkoj javnosti? Mislimo da ne...

Nenad Jestrović - snimak vođenja ljubavi

Nenad Jestrović
Nenad Jestrović foto: Dado Đilas

Nekadašnji reprezentativac i bivši igrač Crvene zvezde jednom prilikom je poveo druga na zajednički seks sa devojkom (19), ne znajući da je stan pokriven kamerama.

Nenad Jestrović imao je 31 godinu i bio u srećnom braku kad je u februaru 2008. godine postao središnja figura skandala čija se završnica odigrala na sudu.Počelo je naizgled naivno - ljubavnom aferom Jestrovića s razvedenom i od njega starijom Dragicom M. Stvari su se iskomplikovale kad je njihovu ljubavnu prepisku u Dragičinom telefonu pronašao njen sin Filip S. (20).Filip je i sam bio fudbaler i znao da je Jestrović ženskaroš, pa ga je ovo otkriće mnogo pogodilo. I inače je bio ljubomoran i vezan za majku, pa je čak zbog nje odbio angažman u inostranstvu. Rešio je da se osveti.Smislio je da njegova poznanica namami Jestrovića u iznajmljeni stan u kojem su prethodno postavljene kamere, da tu snimi njihov seks, i da tim snimkom majci pokaže šta joj Jestrović radi iza leđa, a fudbalera novčano oglobi.

Saša Ćurčić

Saša Ćurčić
Saša Ćurčić foto: Beta

- Iz jugoslovenske reprezentacije isključili su me zato što su me u Tokiju našli sa dvije Japanke u krevetu. Santrač, Miljanić i ostali su popizdjeli od ljubomore. Izgubili smo od Japana, ali to me nije spriječilo da pravim bahanalije u tom hotelu, u centru Tokija. Pokupio sam dvije Japanke da se malo razonodim. Cijela fudbalska reprezentacija nas je gledala sa divljenjem. To je bio kraj moje velike fudbalske karijere, ali veoma sam srećan zbog toga. Samo imam obavezu manje - svojevremeno je rekao Saša Ćurčić. Treba li još nešto dodati?

Vukašin Jovanović i Kaja Ostojić - gole fotke u krevetu

Vule Jovanović
Vule Jovanović foto: Profimedia

Pevačica Katarina Ostojić Kaja i nekadašnji Zlatni Orlić Vukašin Jovanović tvrde da je njihova romansa bila izmišljena, ali fotografije koje su se svojevremeno pojavile tvrde drugačije.

Tadašnja supruga di-džeja Džuniora Džeka osvanula je potpuno naga u krevetu sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde, a nedugo potom brak joj se i završio.

Jovanović i Kaja napravili su set zajedničkih fotografija koje su dokazale da su njih dvoje u vezi. Na njima se jasno vidi kako Vule polunag u krevetu grli pevačicu dok ga ona ljubi, ali i kako Kaja njemu pozira potpuno naga s cigaretom u ruci okrenuta leđima. Jasno je šta je prethodilo tome.

Albert Nađ

Albert Nađ
Albert Nađ foto: Printscreen/Partizan TV

Nekada je nemoguće u svetu modernog sporta, posebno fudbala, održati zdravu vezu iliti brak... Tako nešto se dogodilo i Albertu Nađu, koji je morao da se razvede od svoje prve supruge posle nekolicine skandala koji su se dogodili u prethodnoj deceniji. Međutim, najviše se po čaršiji pričalo o preljubi koju je njegova supruga Jelena izvršila sa jednim bivšim saigračem..

To je onda i kulminiralo, pa ga je ona optuživala za nasilničko ponašanje, zbog čega aktuelni član stručnog štaba Partizana skoro pet godina nije video decu.

Bonus video:

(А.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.