KONTROLA DO NAJSITNIJIH DETALJA: Javio se Deki iz karantina i otkrio šta se dešava u Zvezdi!
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

ZA VREME VANREDNOG STANJA

KONTROLA DO NAJSITNIJIH DETALJA: Javio se Deki iz karantina i otkrio šta se dešava u Zvezdi!

- Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava - rekao je strateg Zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde poštuju uredbu Vlade Republike Srbije o vanrednom stanju u državi ali i plan i program rada kod kuće koji im je zadao stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem.

Fudbal je stao u većini zemalja Evrope zbog koronavirusa, fudbaleri crveno-belih pomno prate sva dešavanja u vezi sa pandemijom i nalaze se u svojim domovima. Odlična igra i forma koja je tokom proleća bila iz meča u meč sve izraženija, a i prikazana u šest prolećnih kola, na neki način mora da se koliko-toliko održava i u ovim vremenima karantina i izolacije.

- Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dođe. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja – ističe Dejan Stanković.

foto: Starsport©

Disciplina koju su fudbaleri prikazivali do sada u radu i ponašanju još je izraženija u ovoj situaciji.

- Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što im je rečeno sa naše strane ali posebno jer poštuju preporuke Vlade Republike Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kad sve ovo prođe što manje izgubimo na spremnosti igrača.

Šef struke Crvene zvezde na kraju apeluje na sve građane u Srbiji:

- Jako je važno da se svi pridržavamo uredbi i propisa Vlade Republike Srbije i u ovim vanrednim okolnostima budemo samodisciplinovani, inteligentni, čuvamo naše porodice, komšije, naš narod i iskažemo empatiju prema svima kako bismo što pre i bezbolnije prošli ovu pandemiju. Život nema cenu, moramo biti jedinstveni, solidarni da bismo iz svega što je snašlo svet danas izašli kao pobednici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.