LUKA JOVIĆ OSVANUO NA NASLOVNOJ STRANI ŠPANSKE MARKE: Uopšte mu se ne piše dobro, kako u Srbiji, tako i u Realu!
Luka Jović, Foto: AP

SADA JE SVE JASNO

LUKA JOVIĆ OSVANUO NA NASLOVNOJ STRANI ŠPANSKE MARKE: Uopšte mu se ne piše dobro, kako u Srbiji, tako i u Realu!

Luka je nadrljao zbog ljubavi...

Objavljeno:

Ovog jutra je Luka Jović osvanuo celoj naslovnoj strani najpoznatijeg madridskog sportskog lista, nezvaničnog glasila Real Madrida, Marke, koji prenosi jučerašnje izvinjenje i pravdanje napadača Kraljevskog kluba pošto je utvrđeno da je napustio karantin usled epidemije koronavirusa i tako ugrozio mnoge živote sugrađana u Srbiji.

Madridski list podseća da je Jović uz dozvolu klupskih lekara napustio Real kako bi u Srbiji uz porodicu bio u karantinu, ali mu stavlja i dodatni teg tako što na vrhu naslovne navodi da je Luka stigao u Srbiju da bi proslavio rođendan svoje devojke Sofije Milošević.

Sofija i Luka
Sofija i Luka foto: Printscreen Instagram

U četvrtak uveče pojavili su se navodi da bi mladi Batarac mogao da bude kažnjen po povratku u Madrid čim rukovodstvo Reala dobije službeno obaveštenje kakav je prekršaj napravio u domovino.

Radio stanice Kadena Ser i Kadena Kope iznele su pretpostavku da će kazna biti finansijska i značajno veća od 150.000 dinara (1.272 evra), koliko je kazna u Srbiji za nepoštovanje izolacije.

Što bi Rade Bogdanović rekao - zaljubio se dečko... Muta Nikolić bi verovatno dodao - sve je to normalno... Mi vas pitamo, šta mislite o Lukinim romantičnim potezima?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Marca/Cadena Ser)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.